Vi inviterer til informationsmøde om persondataforordningen

05.01.2018

Se invitationen som PDF HER

 

Vælg det møde, der er tættest på dig:

  • Thisted d. 24. januar 2018: Hotel Vildsund Strand, Ved Stranden 2, 7700 Thisted
  • Holstebro d. 25. januar 2018: Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, 7500 Holstebro
  • Skive d. 30. januar 2018: KulturCenter Limfjord, Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Hvad handler mødet om?

Den nye persondataforordning træder i kraft d. 25. maj 2018, og alle virksomheder vil blive berørt af de nye skærpede regler. Revision Limfjord inviterer dig derfor til dette informationsmøde, hvor vi sammen med Leoni Advokater og NetIp vil informere om forordningen, samt fortælle hvilken betydning den har for virksomheder.

Det mest nyskabende ved de nye regler er dokumentationskravet

Man skal kunne dokumentere, at virksomhedens behandling af personoplysninger lever op til reglerne. Efter den 25. maj vil det være selvstændigt strafbart ikke at kunne påvise sin efterlevelse af reglerne. Vi vil derfor have fokus på, hvordan man konkret kan implementere reglerne og lave dokumentationen for sin virksomhed.

Vi giver dig overblikket over de nye regler

Yderligere vil vi også tage fat i nogle praktiske problematikker: Må man lægge billeder af sine ansatte op på sin hjemmeside? Skal man have en databehandleraftale med sin samarbejdspartner? Derudover vil vi under mødet komme ind på, hvordan man kan indrette sin it-teknik for at gøre det nemmere at leve op til reglerne eller for at højne informationssikkerheden. Slutteligt vil vi omtale konsekvensen ved ikke at overholde de nye regler i forhold til revisors afgivelse af erklæring på årsrapporten. Når mødet er afholdt, skulle du gerne have fået et godt overblik over de nye regler, samt vigtigheden af at efterleve dem.

Se invitationen som PDF HER

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage.

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til tilmelding@revisionlimfjord.dk med oplysning om navn, e-mailadresse og virksomhed senest d. 19. januar 2018.

Flere personer fra den samme virksomhed må gerne tilmelde sig.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se dig.