Få hjælp til regnskab af Revision Limfjord, og frigiv mere tid og overskud til det, jeres virksomhed er god til

Som lille eller mellemstor virksomhed kan det være en stor opgave at håndtere et regnskab. Det kræver tid samt overblik over virksomhedens økonomi, og der er mange faldgruber, man kan risikere at falde i. Hvis I synes regnskaber er komplicerede, eller I ikke har tiden til at tage jer af det, hjælper vi hos Revision Limfjord gerne jeres virksomhed – uanset om det er i mindre eller stort format. Vores vigtigste opgave i forbindelse med hjælp til regnskab er at udvikle jeres virksomhed, så I får mere tid og overskud til det, I er specialister i.

Det skal kunne betale sig at have en revisor, og derfor får I hos Revision Limfjord:

  • Frigivet mere tid og overskud
  • Styr på og overblik over økonomien
  • Lokal revisor med forståelse for jeres virksomhed
  • Personlig og professionel service

 

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information

Regnskab

+45 97 92 55 00

Hjælp til regnskab særligt tilpasset jeres virksomhed

Der findes ikke en model, som passer til alle virksomheder, når det kommer til regnskab. Nogle har udelukkende brug for assistance i forbindelse med regnskabsudarbejdelse, mens andre har brug for virksomhedsrådgivning og ønsker hjælp til både bogføring, budget og årsregnskab. Hvad den enkelte aftale skal indeholde, aftales derfor individuelt med den tilknyttede revisor.

Vælger I os til at håndtere opgaven, får vi styr på jeres behov ved det indledende møde. I samarbejde med en af vores revisorer finder I frem til, hvad assistancen skal inkludere. Det kan fx være, at I har brug for hjælp til årsregnskabet og ønsker løbende rådgivning, eller I kan få en aftale, der også indeholder hjælp til bogføring, årsregnskab og håndtering af løn. Vores services inden for regnskab kan nemlig uden problemer kombineres med vores andre specialer, fx erhvervsservice eller løn og administration.

Ved det indledende møde får vi også klarlagt, hvilket grundlag regnskabet bygges på. Har I selv stået for regnskabet indtil nu, eller skal revisoren være behjælpelig med et koncept? Vi kommer ligeledes omkring, hvilket materialegrundlag revisoren har at arbejde videre med. Efter dette møde modtager I et individuelt tilbud med udgangspunkt i jeres situation. Vælger I at godkende, igangsætter vi samarbejdet, så vi kan hjælpe jer bedst muligt videre.

 

Hjælp til årsregnskab eller hjælp til bogføring? Læs om mulighederne her

Regnskabet er fundamentalt for, at man som virksomhed kan drive sin forretning. Men som forretningsdrivende er det ikke en forudsætning, at man har styr på tal og budgetter. Derfor hjælper vi jer gerne med at få styr på regnskabet, så I ikke skal bekymre jer om bogføringsbalancen, eller om årsrapporten stemmer. Har I brug for at fastlægge et budget, så forbruget ikke overstiger indtægten, kan vi også klare den opgave.

 

Bogføring

Bogføringen er afgørende for at kunne lave et regnskab. Det er nemlig her, at alle køb og salg, som er forbundet med virksomheden, skal dokumenteres med bilag. Bilagene skal håndteres rigtigt, så de bliver kategoriseret korrekt og posteret for den rigtige måned. Ifølge Bogføringsloven skal man kunne redegøre for alle indtægter og udgifter fem år tilbage. Vores revisorer kan hjælpe med bogføring, så balancen stemmer – det eneste, I skal sørge for, er at samle jeres kvitteringer og fakturaer. I kan også vælge selv at stå for denne del af regnskabet. Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til bogføring.

 

Årsrapport

Årsrapporten skal give et fyldestgørende og retvisende billede af virksomhedens økonomi det forgangne år. Den skal redegøre for aktiver og passer, egenkapital og alle indtægter og udgifter, som er de beløb, man baserer kommende budgetter på. Alle virksomheder skal kunne fremvise en årsrapport for de år, virksomheden har været i drift, men det kan være en vanskelig post at stå for selv. Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til årsregnskab.

 

Budget

Et budget er det holdepunkt, virksomheden har i hverdagen. Det giver et overblik over, hvilke forventede indtægter og udgifter virksomheden har for en periode. Virksomheden kan løbende afstemme budgettet med det faktiske forbrug og eventuelt justere, så der ikke bliver brugt flere penge, end der tjenes. Vi hjælper jer med at få overblik over jeres indtægter og udgifter, så I har ro i hverdagen til at koncentrere jer om jeres produkter og kunder. Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til budget.

Sådan foregår samarbejdet ved hjælp til regnskab


Vi vægter den personlige og nære relation med jer højt. Holder I til i nærheden af Midt- eller Nordjylland, kan I altid finde en afdeling i nærheden af jer. Men selvom I ikke bor i nærheden af en af vores afdelinger, kan I forvente løbende opfølgning på Teams, telefon og mail, så der er løbende kontakt. Alt efter hvad aftalen om hjælp til regnskab indeholder, kan der være rådgivning inkluderet. Det betyder, at I får en fast revisor, som I kan kontakte, hvis der opstår et behov.

Hvis I ønsker det, kan I følge med i jeres regnskab online. Det afhænger af, om revisoren skal bruge jeres eksisterende regnskabssystem, eller om I vil overgå til vores. Derudover vil vi gerne opfordre til at huske løbende at følge op på bilag og bogføring. Det gør det mere overskueligt for jer frem for at skulle bruge mange timer på at indsamle og dokumentere bilag for mange måneder på én gang.

Kontakt os for mere information


Hvis I har brug for hjælp til regnskab, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder sammen en løsning, som passer til jer.
+45 97 92 55 00