Få hjælp til lønadministration af en lokal og branchekendt revisor

Mange mindre virksomheder har ikke behov for en fastansat bogholder, men alligevel skal opgavernes løses på rette vis. Ejerlederen har ofte travlt med at udvikle kerneforretningen, og det med løn og administration kan blive et nødvendigt onde i en travl hverdag. Derfor kan det ofte være meget godt givet ud at hyre en fleksibel løn- og/eller administrationsservicemedarbejder.

Hos Revision Limfjord er vi yderst fleksible, og vi leverer altid løn- og administrationsservice i høj kvalitet. Vi lytter til dine behov og udarbejder en skræddersyet aftale, der passer til dig og din virksomhed. Når du starter med lønservice hos os, begynder vi med at oprette din virksomhed i vores lønstyringssystem. Vi løser de aftalte opgaver for dig med udgangspunkt i det tilsendte materiale, og til slut skal du blot godkende lønsedlerne med et enkelt klik. Mange af vores kunder vælger at tilkøbe løn- og administrationsservice ved siden af vores andre ydelser som revision og regnskab.

 

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information

Løn og administration

+45 97 92 55 00

Få mere tid til din kerneforretning

 

Som en lille eller mellemstor virksomhed kan det være svært at finde tiden og overskuddet til administration af løn. Du har garanteret fuld fokus på at udvikle din kerneforretning, og sådan skal det også være. Med den nye ferielov, pension, Skat og meget andet er det dog en kompleks opgave, og ansvaret for, at tingene er i orden, ligger 100 % på arbejdsgiverens skuldre. Det er derfor en rigtig god idé at få hjælp til lønadministration af enten en fastansat bogholder eller en ekstern revisor.

Det skal kunne betale sig at have en revisor, og derfor får du hos Revision Limfjord:

  • Mere tid og overskud til din kerneforretning
  • Lokal revisor med forståelse for din virksomheds økonomi
  • Sikkerheden i, at professionelle revisorer holder styr på økonomien
  • Personlig og professionel service

 Vi har mange tilfredse kunder – både i vores nærområde Nordvestjylland, men også i resten af landet. Det gælder fx Champost, landmand Anders Spanggaard, gardineksperten Botex og mange flere. Du kan læse, hvad de har fået ud af deres samarbejde med os, på vores side med kundehistorier.

Vi tilpasser vores lønservice til din virksomhed

Vores mange års erfaring har vist os, at hver virksomhed og virksomhedsejer er unik, og derfor tilpasser vi vores service til den enkelte virksomhed. Vores kunder er meget forskellige – de arbejder med alt fra fysioterapi til fiskeri – og derfor er deres behov for lønadministration naturligvis også forskellige. Nogle af vores kunder ønsker kun hjælp til det praktiske ved at lave løn, mens andre ønsker vores assistance til mere end det – fx at holde styr på ferieregnskab og pensionsaftaler.

Få hjælp til lønadministration af en branchespecialiseret revisor

Hos Revision Limfjord er vi eksperter i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at være på højde med nye lovmæssige krav og sikre de nødvendige rammer for sund vækst i virksomheden. Derudover har vi kunder i en række forskellige brancher, og vores revisorer er specialiserede i de enkelte brancher. Det gælder fx handel og industri, ejendomsmæglere, landbrug og fiskeri, iværksætteri, fysioterapeuter og kiropraktorer, offentlige institutioner og mange andre.

Lønadministration: Fast pris eller timepris

Ligesom vi tilpasser vores service til, hvad du har behov for i din virksomhed, tilbyder vi også forskellige muligheder i forhold til betaling. Hvis du får hjælp af os til lønadministration, kan vi enten fakturere dig en fast pris om måneden, eller vi kan fakturere dig på timebasis. Hvad der er det bedste valg for dig, afhænger naturligvis også af, hvor meget du ønsker at gøre brug af vores ekspertise. Du kan læse mere om dette i vores guide til indgåelse af aftale med Revision Limfjord.

 

Vælg en lokal revisor til lønadministration

Hos Revision Limfjord gør vi en dyd ud af at være lokale revisorer. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det ser vi som en forudsætning for at levere den optimale rådgivning til dig, så vi kan udvikle din virksomhed. Vi har kontorer i Holstebro, Hurup. Nykøbing Mors, Struer, Skive og Thisted – kontakt dit lokale kontor i dag, og så lytter vi til dine ønsker og behov.