Vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning

En af vores helt store styrker hos Revision Limfjord er forretningsudvikling af virksomheder. Vi rummer meget erfaring på dette område, og vi er specialiseret i at vejlede og rådgive små og mellemstore virksomheder af varierende størrelse.

Din lokale samarbejdspartner

Hos Revision Limfjord er vi ikke så store, at vi ikke også er lokale. Vi har en oprigtig interesse i hver virksomhed, vi indgår et samarbejde med. Det er først og fremmest vores job. Men det er også vores passion – og vi kan simpelthen ikke lade være. Troværdighed mellem begge parter er, for os, den vigtigste ingrediens i et bæredygtigt samarbejde. Det er afgørende for samarbejdet, at vi kan skabe et tillidsfuldt forhold, hvor vi samtidig har mod til at udfordre dine nuværende perspektiver.

Indsigt i din virksomhed

For at kunne sparre om forretningsudvikling kræves det, udover stor indsigt i din virksomhed og i din branche, at der er en finger på pulsen i forhold til hvilke trends og hvilken udvikling, der forekommer på markedet. Vores specialister er derfor særdeles opmærksomme på, hvad der rører sig på de forskellige markeder, så vi altid kan give din virksomhed den mest optimale sparring ud fra dine behov, forudsætninger og målsætninger.

Indgår vi i et samarbejde, er det vores ønske – lige så meget som det er dit – at vi skal have succes med de mål, vi sætter os. Gennem en løbende (fortrolig) dialog bidrager Revision Limfjord med kvalificeret sparring om, hvordan virksomheden udnytter sit fulde potentiale, og hvordan vi herudover bedst muligt hjælper din forretning med at blomstre.

Økonomisk rådgivning

 

Din virksomhedsøkonomi er grundstenen for det at drive forretning. Hos Revision Limfjord rådgiver vi dig gerne, så du har et solidt grundlag at styre din virksomhed ud fra.

Har du brug for hjælp til at få overblikket, så kontakt os gerne til et møde omkring dette. 

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information

Forretningsudvikling

+45 97 92 55 00