Hjælp til forretningsudvikling

Gennem strategisk forretningsudvikling kan vi hjælpe med at flytte din forretning fra A til B


Er du leder i eller ejer af en virksomhed, og har du et ønske om at vækste den, fuldende dens potentiale eller løse en kompliceret udfordring? I sådan et tilfælde kan det være en god idé at tage kontakt til en kvalificeret rådgiver, som kan bidrage med nye måder at anskue din forretning på, analysere de aktuelle muligheder og udfordringer samt komme med forslag til, hvordan virksomheden kan udvikle sig. Vores rolle som revisorer er at fungere som uvildige rådgivere og hjælpe dig med at få din forretning derhen, hvor du ønsker, ved at sætte handling bag.

Hjælp til forretningsudvikling er en af vores store styrker hos Revision Limfjord, og vi rummer mange års erfaring på området. Vi er specialister i at vejlede små og mellemstore virksomheder med mange forskellige problemstillinger.

Din lokale samarbejdspartner

Hos Revision Limfjord er vi ikke så store, at vi ikke også er lokale. Vi har en oprigtig interesse i hver virksomhed, vi indgår et samarbejde med. Det er først og fremmest vores job. Men det er også vores passion – og vi kan simpelthen ikke lade være. Troværdighed mellem begge parter er, for os, den vigtigste ingrediens i et bæredygtigt samarbejde. Det er afgørende for samarbejdet, at vi kan skabe et tillidsfuldt forhold, hvor vi samtidig har mod til at udfordre dine nuværende perspektiver.

Hvad er forretningsudvikling?

Den daglige drift kan hurtigt tage over i en virksomhed. Der skal betjenes kunder, udsendes fakturaer, produceres produkter, ydes services og varetages mange andre opgaver. De mange driftsrelaterede opgaver kan gøre det svært at finde tiden til også at udvikle virksomheden, men det kan være problematisk på længere sigt, da virksomheden dermed ikke er indstillet på at håndtere nye muligheder eller udfordringer.

Forretningsudvikling opererer på et strategisk plan, og det handler grundlæggende om at få øje på de muligheder, virksomheden har for at vækste, forløse dens fulde potentiale og løse hverdagens udfordringer. Arbejdet består også i at overveje, hvad man vil opnå med sin virksomhed. Når man har et mål, man ønsker at opnå, er det nemmere at tilpasse sine handlinger, så man bevæger sig fra A til B og lykkes med operationen. Alt dette kan vi hos Revision Limfjord hjælpe dig med gennem strategisk forretningsudvikling.

 

 

Hjælp til forretningsudvikling: Det får du hos Revision Limfjord

Unik tilpasning

Da alle virksomheder er forskellige, findes der ikke en fremgangsmåde, der fungerer for alle. Selvom kernen af problemstillingerne ofte går igen fra virksomhed til virksomhed, er indholdet af problemet unik for hver virksomhed. Derfor har vi ikke en fast procedure, som vi følger, men derimod tilpasser vi løsningen til din specifikke udfordring.

 

Ærlig rådgivning

I forbindelse med hjælp til forretningsudvikling er ærlig rådgivning en af vores vigtigste kompetencer. Ærlig rådgivning indebærer, at du får vores uforbeholdne vurdering af, hvad din virksomhed har brug for, så den kan flytte sig fra ét punkt til et andet. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad der skal til for at løse årsagen til problemet frem for blot at behandle symptomerne. Det gør vi gennem åben kommunikation og en god indbyrdes relation.

 

Lokal samarbejdspartner

Hos Revision Limfjord er vi ikke så store, at vi ikke også er lokale. Vi har seks afdelinger i Nordvestjylland, så du altid er tæt på os. Bor du ikke i nærheden, foregår kommunikationen digitalt, og vores rådgivere besøger dig også gerne, hvis du ønsker det. Vi har en oprigtig interesse i hver virksomhed, vi indgår et samarbejde med, og vi har en stor passion for at hjælpe dig igennem dine udfordringer.

 

Dybdegående viden

De seneste 25 år har vi arbejdet helt inde i nerven af mange forskellige virksomheder og deres brancher og udfordringer. Det har givet os værdifuld erfaring inden for strategisk forretningsudvikling, som vi kan give videre til dig. For at kunne sparre med dig om forretningsudvikling kræver det en stor indsigt i din branche og at have en finger på pulsen i forhold til trends og udviklinger på markedet. Det betyder, at vi altid kan give din virksomhed den mest optimale sparring.

 

Tillidsfuldt samarbejde

Troværdighed mellem begge parter er den vigtigste ingrediens i et bæredygtigt samarbejde. Indgår vi i et samarbejde om hjælp til forretningsudvikling, er det vores ønske, at du skal have succes med dine mål. Gennem en løbende (fortrolig) dialog bidrager vi med kvalificeret sparring om, hvordan din virksomhed udnytter sit fulde potentiale, og hvordan vi bedst muligt hjælper din forretning med at blomstre.

 

Forskelligartede værktøjer

Om din virksomhed har brug for hjælp til fx at få foretaget en grundig SWOT-analyse og tilhørende handleplan eller kunne bruge et godt råd i forbindelse med en mindre sag, står vores rådgivere klar til at assistere med deres mange forskellige værktøjer til forretningsudvikling. De kan også være behjælpelige med at sætte rammerne for samarbejdet, hvis du har svært ved at beskrive, hvad du helt konkret har brug for hjælp til.

Økonomisk rådgivning

 

Din virksomhedsøkonomi er grundstenen for det at drive forretning. Hos Revision Limfjord rådgiver vi dig gerne, så du har et solidt grundlag at styre din virksomhed ud fra.

Har du brug for hjælp til at få overblikket, så kontakt os gerne til et møde omkring dette. 

Hvordan foregår processen for hjælp til forretningsudvikling?

Hvis vores arbejde med strategisk forretningsudvikling virker interessant for dig og din virksomhed, indleder vi samarbejdet med en uforpligtende snak. Vi ser hinanden an, drøfter forventningerne fra begge sider af bordet og taler om, hvilke(n) udfordring(er) du har brug for hjælp til. Vurderer både du og vi, at vi er et godt match, udarbejder vi en samarbejdsaftale baseret på de behov, din virksomhed har.

Derefter begynder det egentlig arbejde med at bore i sagens kerne. Det centrale spørgsmål, dette arbejde kredser om, er: Hvad skal der til, for at du når i mål med din virksomheds målsætninger, eller at problemet løses? Vi har en række redskaber – fx budgetmodeller – som vi tager i brug, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt. Alt efter hvad aftalen indeholder, ser vi på:

  • Hvad er årsagen til problemet?
  • Hvad består virksomhedens kerneforretning af? Hvor stammer indtægten fra?
  • Hvor vil det være fordelagtigt at prioritere energien?
  • Hvilken værdi tilføjer vi kunderne og samfundet?
  • Hvad ønsker du at opnå med din virksomhed i fremtiden?

Dette er kun eksempler – dit forløb skræddersys efter dine behov. Processen kan tage alt imellem dage og år afhængig af problemets kompleksitet. Vores anbefaling er, at samarbejdet skal fortsætte, så længe det giver værdi og bidrager med indtægt. Den dag, vores rådgivning ikke længere bidrager med indtægt til din virksomhed, bør samarbejdet ophøre.

Læs vores kundehistorier.

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information

Forretningsudvikling

+45 97 92 55 00