Vil du indbetale eller beholde de indefrosne feriemidler?

20.08.21

Husk at tage stilling til om I vil indbetale eller beholde de indefrosne feriemidler

Senest den 31. august skal I indberette på virk.dk, hvis I ønsker at beholde de indefrosne feriemidler. Indberetter I ikke senest denne dato skal alle indefrosne feriemidler indbetales til lønmodtagernes feriemidler.

Der er mange forskellige forhold, der spiller ind på om man ønsker at indbetale feriemidlerne nu eller ønsker at beholde dem. Fordelen ved at indbetale nu er bl.a. at man har mindre administration med ordningen fremover. Derudover slipper man også for at betale en årlig indeksering af beløbet. Inden man vælger at indbetale bør man dog overveje ens likviditetsmæssige situation.

Har man økonomisk råderum til at indbetale – også de kommende år. Hvis man har en kassekredit, hvor man betaler en højere rente end 1,5-2% bør man undlade at indbetale nu, da det så vil være billigere at betale indekseringen til lønmodtagernes feriemidler.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal indbetale de indefrosne feriemidler nu eller om du skal vente, så kontakt din revisor for en konkret drøftelse af din situation.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: