Vi tager vores forholdsregler som følge af COVID-19

16.03.20

Med henblik på at påtage os et ansvar for at begrænse Corona smitten, tager vi en række forholdsregler og forbereder os på mulige situationer, som kan komme til at påvirke den daglige drift hos Revision Limfjord.

Vi følger løbende situationen og yder vores bedste for, at du også er opdateret. Derfor har vi lavet siden COVID-19 – Nyheder om Coronavirus.

Vores daglige drift er, ligesom mange andre virksomheder, påvirket af den verdensomspændende Coronavirus og mange revisorer og rådgivere arbejder derfor hjemmefra i den kommende tid. Dette kan medføre til en øget koordinering kolleger og kunder imellem.

Vi gør vores bedste for at være tilgængelige trods situationens omstændigheder. I denne henseende holder vi også fortsat alle kontorer åbne til aflevering af bilag. Dog skal folk ikke forvente at kunne komme i fysisk kontakt med deres vante revisor – Vi henviser her til at kontakten sker via telefon eller mail.

Vi opfordrer samtidigt kunder til at indsende eller aflevere nødvendige bilag så hurtigt som muligt, da overdragelsen af dette muligvis kan tage længere tid end normalt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Tak for din forståelse.

 

Med venlig hilsen

Revision Limfjord

VIL DU VIDE MERE?

Tøv ikke med at kontakte din lokale Revision Limfjord afdeling, så hjælper vi dig med svar på dine spørgsmål, og med at finde den helt rigtige løsning for dig.