Vi har vundet prisen for årets sundeste virksomhed 2018

10.12.18

Revision Limfjord er Thisted Kommunes sundeste virksomhed!

Prisen blev i dag overrakt af formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Ida Pedersen, til partner Allan Galsgaard og resten af kollegerne på virksomhedens afdeling i Hurup.

Vi har lagt et stort arbejde for sundhed på virksomheden, og vi er utrolig stolte af at få overrakt prisen som Thisted Kommunes sundeste virksomhed 2018.

- "Vi har valgt Revision Limfjord som vindere, fordi de formår at tænke på medarbejdernes sundhed hele vejen rundt. Med deres tilgang til både aktivitet i løbet af arbejdsdagen, fokus på trivsel samt at forebygge stress, er de et godt eksempel på den måde, vi gerne vil tænke sundhed på i Thisted kommune. Vi er derfor glade for at kunne kåre Revision Limfjord som vinder af Thisted Kommunes Sundhedspris 2018"

Siger Social- og Sundhedsudvalgets formand, Ida Pedersen.

Vi har et stort fokus på betydningen af bevægelse i arbejdstiden. Derfor har vi blandt andet et samarbejde med ”Officefit”, som giver medarbejderne mulighed for at være aktive, samtidig med at de arbejder. Eksempelvis kan de benytte sig af et gå-bånd eller en motionscykel, der giver dem mulighed for at bevæge sig, mens de samtidig kan løse deres arbejdsopgaver.

Ydermere anser vi stress som et vigtigt fokusområde, hvorfor alle medarbejdere på virksomheden har deltaget i undervisningsseancer omkring stresshåndtering, kalenderplanlægning, kommunikation og andre emner, som kan forebygge stress i hverdagen.

- "Vores medarbejderes trivsel er meget vigtig for os, og initiativer som fremmer deres sundhed er et af de områder vi arbejder med. Derfor glæder det os naturligvis, at vi nu kan prale af at være Thisted kommunes sundeste arbejdsplads 2018"

Siger Josephine Sander Kierstein, markedsføringsansvarlig i Revision Limfjord.

 

Læs nyheden på Thisted kommunes hjemmeside

Læs nyheden på Limfjord update

Læs nyheden på Nordjyske