Udskudt ansøgningsfrist - Faste omkostninger

09.04.21

Ansøgningsfristen for kompensation for faste omkostninger for perioden 1. november 2020 – 28. februar 2021 er udskudt til den 15. juni 2021.

 

Hvem kan få kompensation?

Virksomheder, der har oplevet mindst 30% nedgang i omsætningen og som var registreret i CVR registeret senest den 1. november 2020. Hvis du ønsker at søge den almindelige ordning kræver det en revisorerklæring.

 

Hvor meget kan jeg få i kompensation?

Almindelig ordning: Du kan modtage mellem 40% og 90% af de faste omkostninger i kompensationen afhængigt af din omsætningsnedgang. Tvangslukkede virksomheder kan dog opnå 100% i kompensation, hvis de ikke har omsætning i den tvangslukkede periode.

Light ordningen: Du kan modtage 50% af de faste stedbundne omkostninger i kompensation, dog maksimalt kr. 100.000 pr. måned. Tvangslukkede virksomheder kan dog opnå 100% i kompensation, hvis de ikke har omsætning i den tvangslukkede periode.

 

Ansøgning virk

Almindelig ordning:

Ansøg her 

 

Light ordning:

Ansøg her 

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: