Revision Limfjord overtager ikke MC Revision som planlagt

14.08.20

Revision Limfjord meddelte i maj 2020, at der var indgået aftale om opkøb af aktiviteterne fra revisionsfirmaet MC Revision.

Siden den verserende sag mod MC Revision og den ene ejer blev rejst ultimo juni, har MC Revision og Revision Limfjord været i tæt dialog om overdragelsesaftalen.

Adm. direktør, Karen Mørkholt udtaler: ”Begge parter er overraskede over tiltalen, og Revision Limfjord har valgt ikke at gennemføre overdragelsen som planlagt. Det har resulteret i, at vi den 6. august internt har meldt ud, at Revision Limfjord ikke kommer til at gennemføre en overdragelse pr. 1. oktober 2020 på grund af den verserende sag.”

MC Revision og Revision Limfjord vil dermed fortsætte som 2 selvstændige virksomheder som hidtil – også efter 1. oktober.

Den konkrete ”fiskekvotesag”

Revision Limfjord er af medierne sat i forbindelse med den såkaldte ”fiskekvotesag”. Adm. direktør, Karen Mørkholt, udtaler hertil:

Revision Limfjord kommer ikke til at forholde sig yderligere til den såkaldte ”fiskekvotesag”, da den verserende sag ikke har noget med Revision Limfjord at gøre.”