Revision Limfjord har ansat fuldtids administrerende direktør

11.10.18

Nyansættelse af direktør i Revision Limfjord

Brian Noach Bertelsen er nyligt tiltrådt som ny adm. direktør i Revision Limfjord.
Som adm. direktør for Revision Limfjord får Brian Noach Bertelsen det overordnede ansvar for 100 medarbejdere fordelt på 6 kontorer, Holstebro, Hurup, Nykøbing Mors, Skive, Struer og Thisted.

”Revision Limfjord leverer engageret, nærværende og kompetent rådgivning og revision, hvorigennem vi skaber værdi for vores kunder. Med de senere års virksomhedsvækst har Revision Limfjord opnået en størrelse, der kalder på en opjustering i ledelsen fra en deltidsdirektion på tre medlemmer til nu en fuldtids administrerende direktør udefra. Med ansættelse af Brian Noach Bertelsen har vi fået en erfaren og kompetent profil, som sammen med bestyrelsen og vores dygtige medarbejdere kan fortsætte det solide arbejde og forfølge vores vision om fortsat udvikling”, siger bestyrelsesformand Hans Børsting.

Brian Noach Bertelsen afløser Troels N. Ifversen, samt direktionskollegerne Lene Jeppesen og Carsten Lie. Direktionen har i nogen tid haft et ønske om at lade stafetten gå videre. Efter 13 år som adm. direktør frigøres Troels N. Ifversen nu på de indre linjer for at hellige sig kundeopgaverne. Fra bestyrelsen lyder en stor tak til alle tre for en anerkendende indsats, fortsætter Hans Børsting.

Brian Noach Bertelsen er 55 år og har en baggrund som adm. direktør bl.a. for Scanvogn A/S og Dyrlægerne Himmerland A/S og har senest beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde i en række nordjyske virksomheder og institutioner. Med en baggrund som Cand.oecon. og med 25 års ledelseserfaring har Brian en stor teoretisk og ledelsesmæssig baggrund for at drive Revision Limfjord frem i en fortsat udvikling.

”Behovet for rådgivning, sparring og individuelle løsninger til kunderne stiger. Det stiller krav om et endnu højere fokus på vores indsatser, retning og kvalitet. Jeg ser frem til samarbejdet med bestyrelsen og alle medarbejdere samt til arbejdet med at styrke og udvikle Revision Limfjord”, siger Brian Noach Bertelsen.

Revision Limfjord er blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det er vi, fordi vi rigtig gerne vil være med til at udvikle vores kunders forretninger.

Med venlig hilsen
Revision Limfjord