Pressemeddelelse vedr. Nykøbing Mors afdelingen

24.03.22

Pressemeddelelse

Revision Limfjord lukker Nykøbing Mors afdelingen

Jesper Selck Foget, partner hos Revision Limfjord, har valgt at fratræde sin stilling af helbredsmæssige årsager. Derfor har Revision Limfjord valgt at lukke Nykøbing Mors afdelingen pr. 1. april 2022.

Revision Limfjord ønsker ikke at opretholde kontoret uden Jesper Selck Foget og har i forbindelse med fratrædelsen valgt at samle kræfterne og flytte medarbejdere fra Nykøbing Mors kontoret til hhv. Thisted og Skive afdelingerne.

 

Kunden i centrum

Revision Limfjord ønsker ikke, at nedlukningen af Nykøbing Mors kontoret skal komme kunderne til last. Derfor vil kunderne fortsat kunne aflevere materialer på samme adresse, og vi har valgt, at vi nu i højere grad end tidligere vil tage på kundebesøg på Mors.

” Vi har altid tilbudt at komme ud til vores kunder, men nu vil dette blive en endnu større prioritet. Vores kunder skal på baggrund af vores beslutning ikke lide last, og vi tilbyder derfor, at der kan holdes flere kundemøder ude hos kunden”, udtaler adm. direktør Karen Mørkholt.

Beslutningen om Nykøbing Mors kontoret har bestemt ikke været nem, og Revision Limfjord håber derfor på, at kunder og lokalsamfundet vil have forståelse herfor samt bakke op om beslutningen.

”Dette har på ingen måde været en let beslutning for hverken Jesper eller partnerkredsen, og vi gør, hvad vi kan, for at det bliver mindst ubelejligt for vores kunder”, udtaler adm. direktør Karen Mørkholt. ”Samtidig ønsker vi Jesper al mulig held og lykke på sin videre færden”, afslutter hun.

 

 

Kontakt:

Adm. Direktør Karen Mørkholt

Tlf. +45 9655 4546

Mob. +45 2810 2908

www.revisionlimfjord.dk