Partnerskab mellem Team Landbrug og Eskerod & Skovbøll

27.05.20

Vi er glade og stolte over, at kunne meddele, at vi har indledt et strategisk partnerskab med Eskerod & Skovbøll. Dette partnerskab har til formål at udnytte vores forskellige kompetencer til fælles gavn for vores kunder. 

Eskerod & Skovbølls mange års erfaring hos blandt andet Jyske Bank, DLG, Agrocura og med eget landbrug gør, at de formår at se landbrugets krydsfelter fra flere sider, hvilket giver optimale betingelser for risikostyring og handelsrådgivning. De har igennem mange år hjulpet virksomheder med at få fastsat en klar og effektiv strategi for udvikling af landbrug.

Da Revision Limfjord, har landbrugskunder over hele landet, giver samarbejdet med Eskerod & Skovbøll således mulighed for et stærkt setup, hvor Revision Limfjord kan være behjælpelige med rådgivning om de regnskabsmæssige opgaver, såsom budgettering, bogføring og selskabskonstruktioner mens Eskerod & Skovbøll rådgiver om strategi, risikostyring og råvarer. 

Du kan læse mere om Eskerod & Skovbøll her

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt din lokale Revision Limfjord afdeling, så hjælper vi dig med svar på dine spørgsmål, og med at finde den helt rigtige løsning for dig.