Glemmer du dine slutafregninger kan det blive dyrt

21.09.21

Har du styr på dine slutafregninger?

Den 30. september 2021 er der deadline på slutafregninger for kompensationsordningerne fra foråret 2020, dvs. kompensation til selvstændige, kompensation for faste omkostninger og lønkompensation. Hvis du ikke får lavet slutafregningen rettidigt, mister du din kompensation, så tjek det gerne lige en ekstra gang.

Der er i september sendt en besked til e-boks for alle, som mangler at lave slutafregning for de respektive ordninger, så tjek gerne din virksomheds e-boks for at sikre, at der ikke ligger et brev du har overset – det kan potentielt blive meget dyrt.

Slutafregning- selvbetjening på VIRK

Virk har også flere webinarer om slutafregning. Se dem her

Hvis du har brug for vores assistance i forbindelse med slutafregningen, så tag gerne fat i din revisor så hurtigt så muligt, så vi kan få afsat til hertil – vi kan desværre ikke hjælpe alle den sidste dag…

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: