Gavekort-succesen i Thy synes aldrig at få en ende

26.05.21

I morges klokken 09 blev yderligere en stak særlige Thy-rabatgavekort sat til salg. Gaverkortene koster 400 kroner, men har en værdi af 500 kroner. Differencen på 100 kroner dækkes af Revision Limfjord, som har bakket op om Thy i Balance-projektet med 20.000 kroner.

Efter 8 minutter og 32 sekunder var der blevet solgt gavekort for 116.500. Det var ganske vidst 16.500 kroner mere end planlagt, men som handelschef Michael Vendelbo siger:

Det gik simpelthen så stærkt, at vi ikke kunne nå at bremse det!

– Jeg er som handelschef i Thy Detailforum fuldstændig blæst bagover af eufori. Det er helt vildt det her. Aldrig, som i aldrig nogensinde, har nogen by nogensinde oplevet noget lignede, lyder det fra handelschef Michael Vendelbo, der foruden at sende en stor tak til thyboerne også sender varme tanker til Sparxpres, som sikrer den tekniske løsning i forhold til onlinesalget af gavekortet.

– Uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre. De sætter kampagnen i gang, de står for økonomien, de laver det administrative og de sikrer at hver butik, hvor gavekortene bliver brugt, får pengene udbetalt.

Thisted By satte Danmarksrekord sidste år ved at øge salget af gavekort med 41% svarende til 3,1 million kroner:

– Vi troede ikke, at det kunne blive vildere. Men så startede vi Thy i balance-kampagnen. Nu har vi solgt gavekort for knap 2 mio. kroner på 4 måneder, fortæller Michael Vendelbo.

Glæde er der også at spore hos Revision Limfjord, der som de seneste fra det lokale erhvervsliv har valgt at bakke op kampagnen:

– Vi er utrolig stolte af at være med til at kunne støtte op om de lokale forretninger i Thy, og er helt blæst bagover af den lokale støtte thyboerne viser, udtaler Josephine Sander Kierstein,
PR- og markedsføringsansvarlig.

 

Læs hele artiklen på Limfjord Update