Er du opmærksom på din løn/hævninger i februar?

24.02.21

Er du opmærksom på din løn/hævninger i februar?

Forventer du at søge om kompensation for selvstændige, kan der være god grund til at være ekstra opmærksom på din løn eller dine hævninger i februar.

 

Aftale om forhøjelse af kompensationen 

Der er indgået en aftale om en forhøjelse af kompensationen fra maksimalt kr. 23.000 om måneden til maksimalt kr. 30.000 om måneden, hvis du ikke har ansatte, og maksimalt kr. 33.000 om måneden, hvis du har mellem 1 og 25 ansatte. Det er dog en forudsætning for at modtage den forhøjede kompensation, at der ikke trækkes mere end kr. 23.000 ud af virksomheden i februar.

 

Så meget må du hæve om måneden, hvis du ønsker den forhøjede kompensationssats

Såfremt du ønsker at modtage den forhøjede kompensationssats, skal du derfor sikre dig, at du ikke hæver mere end kr. 23.000 om måneden fra februar og frem, hvis du driver din virksomhed i personligt regi, eller at du ikke hæver mere end kr. 23.000 pr. måned, hvis du driver din virksomhed i selskabsform.

 

Hvad indgår i beregningen?

Vi kender desværre ikke en nøjagtig definition på, hvad der skal medtages i beregningen af, om der er hævet mere end kr. 23.000 ud af virksomheden. Vi formoder dog, at i selskaber vil løn, pensionsbidrag, fri telefon og fri bil indgå i beregningen samt evt. udbytte udloddet i perioden. I personlige virksomheder formoder vi, at hævningerne vil omfatte almindelige hævninger, b-skatterater, private andele af fri telefon, fri bil mv.

Hvis du er i tvivl, om du hæver for meget ud, så tag fat i din revisor. Vi er klar til at hjælpe dig!

Hvis du er i tvivl, om du hæver for meget ud, så tag fat i din revisor. Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt

9792 5500