Ansøgning om lønkompensation

04.01.21

Lønkompensation for perioden 9. december – 3. januar (17. januar)

Der er nu åbnet for ansøgning om lønkompensation for perioden 9. december – 3. januar. Det er en forudsætning for at kunne søge, at mindst 30% af de ansatte eller mindst 50 ansatte er hjemsendt i perioden. De ansatte må ikke arbejde hjemmefra i perioden og skal have fuld løn under hjemsendelsen.

 

Har du mulighed for det, kan det give mening at vente lidt... november

Hvis du har likviditet til det, kan du overveje at vente med ansøgningen, da det bliver muligt at søge samlet for perioden 9. december 2020 – 17. januar 2021, når Erhvervsstyrelsen får lavet de sidste tilpasninger i deres system – og eller kan du også vælge senere at ansøge for perioden 4. januar – 17. januar, når den periode åbner. Erhvervsstyrelsen forventer, at den åbner snarest.

Der ydes kompensation for 75% af lønnen til funktionæransatte og for 90% af lønnen til ikke funktionærer – dog maksimalt kr. 30.000 pr. måned. Der ydes dog ingen kompensation for de 3 dage mellem jul og nytår, da man vurderer, at mange virksomheder har ferielukket mellem jul og nytår.

Ansøgningsfristen for lønkompensation for perioden 9. december – 3. januar er 12. februar 2021.

 

Lønkompensation for perioden 6. november – 26. november

Husk fristen for ansøgning om lønkompensation for perioden 6. november – 26. november for nordjyske virksomheder og for pendlere er den 24. januar 2021.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til ansøgning om lønkompensation? Kontakt os, så hjælper vi dig hele vejen.