Om os

Hos Revision Limfjord er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

Vi sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye, lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed. 

Vores kerneydelser er erhvervsservice, regnskab, revision samt rådgivning og vores speciale er små og mellemstore virksomheder.

Vi taler produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og vi taler samme sprog. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det skal vi være, hvis vi skal udvikle din forretning.

 

Bevægelse og stress? Hør, hvordan vi har arbejdet med det

REVISION LIMFJORDS CSR PROFIL

Få indblik i NBE Bæredygtighedsscreening hos Revision Limfjord fra den 3. juni 2021

Vil du være en del af Revision Limfjord Erhvervsnetværk?

Revision Limfjord ErhvervsNetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher, i alle størrelser.

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Revision Limfjord Godkendt Revisionspartnerselskab CVR: 41454555