Hvem er vi egentlig hos Revision Limfjord?

Hos Revision Limfjord er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

Vi sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye, lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed. 

Vores kerneydelser er erhvervsservice, regnskab, revision samt rådgivning og vores speciale er små og mellemstore virksomheder.

Vi taler produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og vi taler samme sprog. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det skal vi være, hvis vi skal udvikle din forretning.

Karriere hos os

 

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed

Hvordan arbejder man med bæredygtighed, når ens produkt er tal og viden, der ikke udleder
meget røg eller møg? Vi har taget fat på processen og sætter fokus på vores egne handlinger og de små skridt.

Kom med i Revision Limfjord Erhvervsnetværk

Revision Limfjord ErhvervsNetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher, i alle størrelser.

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Har du brug for en ny revisor? 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale

 

- Vi tænker på det hele menneske

- Vi tænker bæredygtigt

- Vi udvikler hele tiden på vores kompetencer

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her:

Revision Limfjord Godkendt Revisionspartnerselskab CVR: 41454555