Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke, når vi skriver om lovændringer, deadlines, kommende arrangementer og alt det, der er vigtigt at vide for at være på forkant med din forretning. 

 

Branchespecifikke nyheder

Tilmed har du mulighed for at angive din branche, så du kun modtager nyheder fra os, der er særligt relevante for netop din branche. Hvis der er flere brancher, du er interesseret i, kan du blot vælge flere til. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Samtykke til anvendelse af personoplysninger*
Revision Limfjord vil gerne benytte dit navn og e-mail for at tilsende dig vores nyhedsbrev. Derfor beder vi om dit samtykke til dette ved afkrydsning herunder.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har i vores persondatapolitik
Marketing by

Skriv til vores brevkasse

Hos Revision Limfjord har vi en online brevkasse, der hedder Spørg Revisoren. Her kan du stille dine spørgsmål om SKAT, moms og regnskab direkte, eller du kan læse besvarelser af andres spørgsmål.