Ny direktion i Revision Limfjord

15.05.2018

Vi søger ny administrerende direktør

Se stillingsopslaget HER

Efter stor virksomhedsvækst og dermed kompleksitet har direktionen i Revision Limfjord valgt at omstrukturere ledelsen og dermed opjustere den nuværende deltidsdirektion med en fuldtids administrerende direktør udefra. Bestyrelsen sætter nu derfor  gang i arbejdet med at finde en ekstern administrerende direktør for Revision Limfjord.

Beslutningen er truffet i fællesskab i partnerkredsen og har været i en igangværende proces over en længere periode for at tilrette organisationen hertil.

Revision Limfjord har gennem de sidste 13 år haft fornøjelsen af Troels N. Ifversen som administrerende direktør i samarbejde med skiftende partnerkollegaer. Når den rette kandidat til rollen som administrerende direktør er fundet, vil Troels således blive mere frigjort på de indre linjer for at hellige sig kundeopgaverne.

Troels N. Ifversen, administrerende direktør igennem 13 år, udtaler:

”Det har været fantastisk spændende at have været en del af ledelsen hos RL i alle disse år. Fra opstarten til dato er vi vokset fra ca. 50 ansatte til i dag ca. 120 ansatte. Med en sådan vækst har vi fået en størrelse og kompleksitet, som kalder på fortsat udvikling. Denne udvikling har vi i Revision Limfjord valgt at afsætte flere ressourcer til, og jeg glæder mig til at blive frigjort på de indre linjer for helt at hellige mig kundeopgaverne samt at kunne få lidt færre arbejdstimer.

For mig har det at kunne gøre en forskel i forhold til kunderne på såvel det personlige som økonomiske plan givet mig mange positive oplevelser.

Vi opslår nu stillingen og håber på en masse kvalificerede ansøgere, der vil være med til at skabe en videreudvikling i Revision Limfjord.

Den nuværende direktion fortsætter naturligvis, indtil den rette afløser er fundet.

Læs stillingsopslaget HER