Anders Spanggaard

Anders Spanggaard har siden 1986 drevet sit eget landbrug. Han ejer i dag 200 hektar, 9500 slagtesvin samt to vindmøller, der har været forretningens tredje ben gennem de sidste 20 år. I 2006 dannede Anders Spanggaard desuden et selskab omkring sin slagtesvinsproduktion – og købte aktier i energi for at optimere forretningen.

Revision Limfjords brancheerfaring
Forretningsmæssigt har jeg haft utrolig stor glæde af Revision Limfjords enorme erfaring fra branchen gennem alle årene. I dag er jeg 56 år – og med et exit ikke så fjernt i horisonten er jeg tryg ved at have Revision Limfjord til sparring og rådgivning om fremtiden, nedtrapning og så videre.
Desuden afholder vi ét møde i kvartalet, hvilket giver mig et rigtig godt løbende overblik. På den måde ved jeg, at Revision Limfjord holder styr på den økonomiske del af forretningen – og så har jeg mere tid til mit job, som er at passe dyrene og have overblikket over markerne.

Revision Limfjord som forretningspartner

Når man, som mig, danner et selskab, er det nødvendigt at have en vis ekspertise med sig eksternt. Hans Børsting har i mange år været min faste sparringspartner, og han har rådgivet mig om alt fra forretningsudvikling til de skattemæssige forhold, som er en del af vores branche. Da Hans Børsting blev en del af Revision Limfjord, var det derfor naturligt, at jeg flyttede min forretning med.

Kontakt

Find en afdeling nær dig og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.