En familieejet virksomhed

Champost er en familieejet virksomhed med base i Thy. Virksomheden, der har kunder over hele landet, producerer og sælger naturgødet jord og belægningsmaterialer til haven. Kerneproduktet er naturgødet jordforbedring, som er 100% fri for kunstige tilsætningsstoffer – og anvendelig til økologisk dyrkning.

Revision Limfjord som samarbejdspartner
"Vores samarbejde har siden hen udviklet sig. Vi er i dag en del af erhvervspakken, hvor vi får en masse uvurderlig sparring, der hjælper med at udfordre og udvikle forretningen. I Revision Limfjord har vi fundet en professionel samarbejdspartner, som håndterer vores økonomi, så vi kan fokusere på vores kerneforretning."

Sådan startede samarbejdet

"Oprindeligt startede vores samarbejde med Revision Limfjord, da vi manglede de nødvendige kompetencer inden for regnskab, økonomi og revision. Vi er en lille virksomhed, der hverken besidder tiden eller et tilstrækkeligt know-how til selvstændigt at håndtere de økonomiske aspekter i virksomheden. Specielt når man kan få den enorme erfaring ind i sin virksomhed, som Troels og resten af teamet fra Revision Limfjord har bidraget med."

Kontakt

Find en afdeling nær dig og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.