Botex Gardineksperten Holstebro ApS

Botex Gardineksperten Holstebro ApS er en del af den landsdækkende Botex-kæde, og virksomheden sælger primært gardiner og forskellige ting til boligen.

Starten på samarbejdet
Kontakten til Revision Limfjord og Bjarne Nielsen opstod lidt pudsigt. Da vi købte virksomheden for 10 år siden, havde vi en revisor, som mødte uforberedt op til første møde, og det blev vi meget skuffede over. Da jeg så tilfældigvis mødte Bjarne, da jeg var ude at hænge gardiner op i hans sommerhus, begyndte vi at tale sammen.

Revision Limfjord som samarbejdspartner

Bjarne er jo en rigtig rar mand, og eftersom de boede på den anden side af vejen, var det oplagt at indlede et samarbejde, hvor Revision Limfjord overtog varetagelsen af revisionen. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er 100% sikre på, at tingene er i orden og altid rettidigt. Processen kører glat, og skulle jeg have spørgsmål om økonomi eller forretningen, så er Bjarne altid behjælpelig.
Det vigtigste, Bjarne har skabt i vores forretning, er en tryghed i forhold til økonomien. Fra at revision og status var noget, man var ræd for, så føler vi nu, det er noget, der duer – og vi er sikre på, det bliver gjort rigtigt.

Kontakt

Find en afdeling nær dig og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.