Vi forstår din forretning

Hos Revision Limfjord har vi mange års erfaring og ekspertise med forretningsudvikling. Fordelt rundt på vores seks kontorer i Jylland har vi professionelle revisorer, som hver har deres specialområde inden for en lang række brancher. Det gør os kapable til at skabe rammerne for sund vækst i din virksomhed, uanset hvilken branche den måtte være i.

Champost

I Revision Limfjord har vi fundet en professionel samarbejdspartner, der håndterer vores økonomi, så vi kan fokusere på vores kerneforretning.

Landmand Anders Spanggaard

Forretningsmæssigt har jeg haft utrolig stor glæde af Revision Limfjords enorme erfaring fra branchen gennem alle årene. I dag er jeg 56 år – og med et exit ikke så fjernt i horisonten er jeg tryg ved at have Revision Limfjord til sparring og rådgivning om fremtiden, nedtrapning og så videre.

Botex Gardineksperten

Kontakten til Revision Limfjord og Bjarne Nielsen opstod lidt pudsigt. Da vi købte virksomheden for 10 år siden, havde vi en revisor, som mødte uforberedt op til første møde, og det blev vi meget skuffede over. Da jeg så tilfældigvis mødte Bjarne, da jeg var ude at hænge gardiner op i hans sommerhus, begyndte vi at tale sammen.

BM2 Industri AS

Når du sidder som en del af en virksomhed, kan du nogle gange stirre dig blindt på tingene. Revision Limfjord været ekstremt kompetente til at udfordre både vores forretning og perspektiver.

Morsø Køl & Frys

For os var det naturligt, at vi skulle have en revisor til at håndtere de økonomiske aspekter, og der er vi bestemt ikke blevet skuffede over Revision Limfjord.

Vejlø's Byggeforretning ApS

Vores samarbejde med Arne Lauritsen fra Revision Limfjord startede for over 20 år siden, og længden af samarbejdet vidner også om, at vi er godt tilfredse med udbyttet.

Hagens Mølle

Michael og hans kone Lene købte Hagens Mølle i 2014, hvor det dengang stod som en tom ejendom. Nu driver de Hagens Mølle som et kvægbrug og planteavlsbrug på en lidt anderledes måde end de fleste, hvilket vi synes, er enormt inspirerende.