Revision Limfjord
THISTED
Bødkervej 12
7700 Thisted

Partnere

Revisorer

Erhvervsservice

Sekretariat

Servicemedarbejder

Vil du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Skal du have ny revisor i Thisted eller på Mors?

Netop nu er måske et af de mest kritiske tidspunkter at skifte revisor på i Thisted og i resten af landet for den sags skyld. For nye digitale krav til dit firmas regnskab er ikke kun en udfordring for firmaet. Det kræver også en revisor, som er digitalt parat til at rådgive og hjælpe dig. Og som er til at for fat på, når du har brug for det. Begge dele kan du sætte kryds ud for med Revision Limfjord.

De nye digitale krav til dit firmas regnskab betyder, at du skal have aflivet de sidste papirbilag, og have digitaliseret alle arbejdsprocesserne omkring regnskabet.

Det lyder umiddelbart som en stor og besværlig udfordring. Men udbyttet er, at regnskabet kommer til at fylde meget mindre i både din, din bogholders og dine ansattes hverdag. 

Få en revisor i Thisted, som har styr på de digitale lovkrav

Men for at komme så langt, har de fleste firmaer brug for en erfaren rådgiver, som kan hjælpe dem med alt det praktiske.

Det kan vi i vores Thisted-afdeling hos Revision Limfjord. Her sidder dygtige registrerede og statsautoriserede revisorer, som allerede har hjulpet masser af virksomheder i Thisted-området og på Mors med at digitalisere regnskabet.

En af fordelene ved digitaliseringen er, at det bliver lettere for os at tage over på regnskabet, hvis bogholderen bliver syg, er på ferie eller skal på kursus. For der er ikke nogen papirbilag, som skal sendes frem og tilbage. Derfor kan vi også tage helt over på jeres bogføring.

En revisor du altid kan få fat i

Men det allervigtigste du skal se efter, når du vælger ny revisor, er, hvor nemt det er at få svar på dine akutte spørgsmål til regnskab og virksomhedsdrift.

For der er ikke tid til at vente på at få svar på den slags. Så går der grus i maskineriet.

Derfor bestræber vi os på at vende tilbage på alle henvendelser indenfor 24 timer - hvad enten det er telefon eller på mail. 

Så har du brug for en kompetent og erfaren revisor i Thisted, Nykøbing Mors eller et andet sted i lokalområdet, er det bare at tage fat i vores revisionsfirma i Thisted.