Revision Limfjord
STRUER
Ved Fjorden 25
7600 Struer

Partnere

Registrerede revisorer

Revisorer

Erhvervsservice

Sekretariat

Servicemedarbejder

Joan Uglsøe Køhler

Joan Uglsøe Køhler

Servicemedarbejder
Læs mere

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Er du på jagt efter ny revisor i Stuer og omegn?

Ønsker du dig en ny revisor til dit firma i Struer eller omegn, der ikke bare kan revidere dit regnskab, men også er til at få fat i – og som gerne vil være en del af det team, som støtter op om og står bag dit firma? Så er Revision Limfjord det rigtige valg.

En god revisor er altid til at få fat i – og har altid tid til at hjælpe dig. Uanset om du bare har et spørgsmål til bogføringen, eller skal bruge sparring og rådgivning i forbindelse med det næste store skridt for din virksomhed.

En revisor, som altid står klar i Struer

Med Revision Limfjord får du en fast samarbejdspartner, som ikke bare kan stå for revisionen af dit årsregnskab. Vores udvidede erhvervsservice kan tage over på alt lige fra bogføring og lønbogholderi i hverdagen, og til at være stand-in, når din egen bogholder er syg eller holder ferie.

Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at vi er tilgængelige for dig året rundt. For et hurtigt svar kan gøre hele forskellen på, om du får truffet den rigtige beslutning i tide. Derfor får du tilknyttet en fast revisor, du altid kan ringe eller maile til. På den måde undgår du at skulle starte forfra, hver gang du ringer – og derfor kommer du aldrig til at føle dig som bare endnu en kunde i rækken.

Vi er der for dig!

Registreret revisor i Struer og omegn

Hos os er ingen firmaer for små eller for store. For som registrerede revisorer kan vi varetage revision af regnskabet for alle virksomhedstyper og størrelser af firmaer. Det sikrer dig samtidig rådgivning og sparring i topklasse, uanset om du er en lille startup eller en større koncern.

Derudover får du fordel af vores brede tilknytning og kontakt til det lokale erhvervsliv. Vi kender alt til de udfordringer, som de forskellige brancher i Struer og omegn står med netop nu.

Så vælger du Revision Limfjord, får du ikke bare en revisor, som kan revidere og lukke årsregnskabet. Men en fast samarbejdspartner som hjælper dig med at vækste din virksomhed og styrke dens økonomi, organisation og udvikling.