Revision Limfjord
SKIVE
Gemsevej 15
7800 Skive

Partnere

Registrerede revisorer

Revisorer

Erhvervsservice

Stab

Sekretariat

Servicemedarbejder

Tove Paaske Thygesen

Tove Paaske Thygesen

Servicemedarbejder
Læs mere

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Skal du bruge ny revisor i Skive?

Har du brug for en ny revisor eller registreret revisor til dit firma i Skive, er der mange at vælge imellem. Men hovedsagen er, at du finder en fast revisor, som kender din forretning, og at han eller hun er til at få fat i, når du har behov for det. Det er sådan, det er hos Revision Limfjord.

Den vigtigste egenskab ved en god revisor er, at han eller hun er til at få fat i, når du har brug for rådgivning og sparring omkring økonomi, virksomhedsdrift og regnskab.

For tit er det, når du skal træffe de vigtige beslutninger, at der er behov for en erfaren revisor med indsigt – både i lovgivningen, økonomiske forhold og dit firma.

Derfor er det ikke nok, at revisoren tager telefonen eller svarer på mails hurtigt. Han eller hun skal også have et grundigt kendskab til din forretning.

En revisor i Skive, hvor du ikke bare er et nummer i rækken

Med Revision Limfjord får du en revisionspartner, som gerne vil hjælpe dig med meget mere end bare at tjekke tallene i dit årsregnskab, før det sendes ind til Erhvervs- og selskabsstyrelsen.

Hos os får du en fast revisor, som du altid kan få fat i, og som har sat sig grundigt ind i din virksomhed. Derfor behøver du ikke starte helt forfra, hver gang du har et spørgsmål, du skal have et hurtigt svar på. Det er lidt ligesom at ringe til en god ven at huset, når du ringer til os.

Samtidig kan du trække på vores udvidede erhvervsservice. De kan hjælpe med bogføring, lønadministration og andre økonomiske og administrative opgaver i dagligdagen. Enten når din egen bogholder er syg, på ferie eller på kursus. Eller som fast ekstern bogholder i hverdagen.

Registreret revisor i Skive med speciale i små og mellemstore virksomheder

Hos Revision Limfjord på Gemsevej i Skive kan vi hjælpe alle virksomheder i Skive-området med revision, rådgivning og bogføring – og særligt har vi et indgående kendskab til små og mellemstore virksomheder.

For os er hver eneste virksomhed – uanset om du er en lille startup eller en virksomhed med mange ansatte – en spændende ny mulighed for at bruge vores store ekspertise inden for Skat, revision, økonomi og virksomhedsdrift på netop jeres udfordringer – og jeres måde at drive virksomhed på.

Samtidig kan du ofte nyde godt af vores store tilknytning til det lokale erhvervsliv i og omkring Skive-området. Dermed har vi et dybt kendskab til, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv, og hvilke udfordringer der kan være. Eller også har vi andre kunder, som har stået med nøjagtig de samme udfordringer, som I har i dag. Udfordringer som vi har løst for dem, så de kunne komme videre, og stå endnu stærkere end før.

Så kontakt os i dag og få en revisor, der ikke bare kan revidere dit regnskab – men også være med til at vækste din forretning.