Revision Limfjord
NYKØBING MORS - LUKKET
Ringvejen 63
7900 Nykøbing Mors

Nykøbing Mors kontoret har lukket

Pr. 1. april 2022 har kontoret i Nykøbing lukket. Du kan dog stadig aflevere bilag på adressen. 
For yderligere information om lukningen, kan du læse vores pressemeddelelse her.

For medarbejdere, se afdelingen i Thisted.

 

Vil du være en del af holdet?

Vi er altid på udkig efter nye talenter. Tag et kig på vores aktuelle ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning - vi glæder os til at lære dig at kende!Brug for ny revisor på Mors?

Leder du efter ny revisor i Nykøbing Mors eller et andet sted på Mors? Så er det vigtigt at finde en revisor, som altid er til at få fat i. Og er hurtig til at svare. Samt er klædt godt på til de kommende års digitale udfordringer inden for bogholderi og regnskab. Det er her, Revision Limfjord kan gøre en forskel.

Selvfølgelig er det vigtigt, at din revisor har styr på skatteregler, bogføringspraksis og at skabe balance i dit regnskab.

Men hvad der er endnu vigtigere i hverdagen, er, at du kan få fat i din revisor, når du har brug for et svar på enten et skatteteknisk eller bogføringsmæssig problem. Eller har brug for rådgivning, sparring eller konsekvensberegninger forud for en vigtig økonomisk beslutning for dit firmas fremtid.

Hos os kommer du ikke til at hænge i kø

Det er den slags udfordringer, som nemt kan få hverdagen til at gå i står. For du kan ikke træffe en tryg beslutning, bogføre korrekt eller foretage det rigtige valg, før du har fået et svar fra din revisor.

Derfor er vi altid til at få fat på inden for normal åbningstid – og har altid tid til at give eller finde dig et fyldestgørende og brugbart svar. Uden at du skal vente hverken i alenlange telefonkøer, eller på, at revisoren ringer tilbage.

Stå stærkere med et digitalt bogholderi

En af de største udfordringer for små og mellemstore virksomheder i disse år er de nye digitale lovkrav til bogholderiet. For allerede fra i år skal du til at gemme dine bilag digitalt, og snart skal alle dine arbejdsgange omkring regnskabet være digitaliserede.

Her kan Revision Limfjord og vores dygtige registrerede revisorer hjælpe dig med at digitalisere både bilag og arbejdsgange. Det stiller dig stærkere, og sparer dig masser af tid og ressourcer på bogføringen i hverdagen.

Vores erhvervsservice kan også hjælpe dig akut med bogføringen, hvis din bogholder er syg, på ferie eller på kursus. Eller tage helt over på din bogføring, når først bilagene er digitaliserede. For så er der ikke behov for at aflevere fysiske bilag længere.

Revision Limfjord i Nykøbing Mors

På Mors finder du vores revisionskontor i Nykøbing Mors. Kontoret er åbent efter aftale for enten møder eller aflevering af fysiske bilag.