Revision Limfjord
HURUP
Rolighedsvej 7
7760 Hurup

Partnere

Revisorer

Erhvervsservice

Servicemedarbejder

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Find den rigtige revisor i Hurup

Er du på udkig efter et godt revisorfirma i Hurup, kan du kende dem på, at de altid tager telefonen og svarer hurtigt på mail. Samt at de har en oprigtig interesse og nysgerrighed efter at lære dit firma at kende. Så forvent roligt, at det bliver en længere samtale, første gang du ringer til Revision Limfjord.

Har du brug for en ny revisor i Hurup, skal du gå efter én, som får samme følelse, som du har, når kabalen eller puslespillet går op.

For det er den tilfredshed, vi går efter hos Revision Limfjord – uanset om vi har revideret dit årsregnskab eller hjælper dig med bogføringen i hverdagen.

En revisor i Hurup, som altid svarer

Samtidig gør vi alt for altid at være til at få fat på. For vi ved, at hvis du står med et spørgsmål om regnskab, økonomi eller virksomhedsdrift, kan du oftest ikke komme videre med opgaven, før du har fået svar.

Derfor bestræber vi os på at svare alle henvendelser indenfor 24 timer - både på telefon og på mail.

Samtidig gør vi os umage for, at du skal føle dig som et kendt ansigt i forretningen. Uanset om vi ellers kun hører fra dig, når du skal have lavet årsregnskabet. Eller om du jævnligt er i røret eller indbakken. Uanset vil vi gerne, at du føler dig tryg hos os, og føler at du ringer til en ven af huset, når du taler med os.

Registrerede og statsautoriserede revisorer i Hurup

Hos Revision Limfjord har vi både registrerede og statsautoriserede revisorer. Derfor finder du altid en revisor, som passer til netop dit firma – uanset om du er en lille startup, et personligt ejet enkeltmandsfirma eller et aktieselskab.

Samtidig kan vores udvidede erhvervsservice hjælpe dig med hverdagens opgaver inden for bogføring, lønadministration og andre administrative opgaver i dit firma i Hurup. Enten fordi din bogholder er på ferie, efteruddanner sig, eller er sygemeldt. Eller du har besluttet dig for at outsource bogføringen fuldstændigt.

Endelig kan vi gennem vores stærke lokale engagement i erhvervslivet i Hurup og omegn hjælpe med at finde den samarbejdspartner, du lige står og mangler. Eller hjælpe dig bedre med de lokale udfordringer, der er ved at drive virksomhed i Hurup.

Så kontakt os i dag, hvis du har brug for mere end bare en revisor i Hurup.