Revision Limfjord
HOLSTEBRO
Kirkestræde 9, 2.sal
7500 Holstebro

Partnere

Registrerede revisorer

Revisorer

Erhvervsservice

Sekretariat

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her:

Bliv en del af teamet

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.

Dygtige revisorer i Holstebro – et vigtigt valg

Skal du bruge en ny revisor til dit firma i Holstebro, står du over for et vigtigt valg. For din kommende revisor skal både kunne hjælpe dig med at leve op til den nye digitale regnskabslov, og sikre at firmaets regnskab stemmer, og ikke giver ubehagelige overraskelser. Men det skal også være en revisor, der har et solidt branchekendskab, og som ønsker at udvikle din forretning.

Hos Revision Limfjord i Holstebro har vi et team af dygtige og engagerede revisorer, der brænder for at din virksomhed trives og udvikles. 

Hurtig og grundig revisorhjælp i Holstebro

Det er problematisk at vente i dagevis på at få svar på et vigtigt spørgsmål om enten en bogføringsteknisk udfordring, eller et godt råd til, hvad du skal vælge, når du skal træffe en vigtig beslutning for dit firmas fremtid. Oftest ”går verden i stå”, indtil du får et ordentlig svar, du kan bruge til noget. 

Derfor er det også vigtigt for os, at vi er hurtige at få fat på, og vi bestræber os på at kunne give dig et hurtigt og grundigt svar på dine udfordringer. Vi har eksperter indenfor alle brancher, så vi har den nødvendige viden at trække på, ligegyldig hvilken branche du befinder dig i. Så du altid får et kvalificeret og grundigt svar på spørgsmål om din virksomheds udvikling og forretningsstrategi. 

Klædt på til fremtidens digitale og alle andre udfordringer ved bogføring og administration

Hos Revision Limfjord i Nordjylland og Midtjylland finder du et team af revisorer og andre regnskabskyndige medarbejdere, som er klædt på til alle de udfordringer, du kan komme ud for med regnskab og administration.

F.eks. kan vi hjælpe med at udrydde de sidste papirbilag, og digitalisere alle dine arbejdsgange i firmaets administration. Så er dit firma klar til at leve op til de nye digitale regnskabskrav i god tid, før de træder i kraft.

Vi kan også hjælpe dig med hverdagens udfordringer i administrationen eller bogholderiet. Enten for en kort bemærkning, når bogholderen har ferie, er syg eller på efteruddannelse. Eller vi kan tage helt over på bogføring og lønadministration, så du altid har regnskabstal, du kan stole på.