Kontakt en lokal revisor

Hos Revision Limfjord er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

Vi sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye, lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed. 

Vores kerneydelser er erhvervsservice, regnskab, revision samt rådgivning og vores speciale er små og mellemstore virksomheder.

Vi taler produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og vi taler samme sprog. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det skal vi være, hvis vi skal udvikle din forretning.

Skal du sende personfølesomme eller fortrolige oplysninger?

Såfremt du ønsker at sende en mail med persondata og fortrolige oplysninger, så kan du benytte dette link til sikker mail.

Send sikker mail 

Find nærmeste kontor

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: