Rekrutteringsprocessen

Hos Revision Limfjord sigter vi altid mod at rekruttere nye medarbejdere fra den øverste hylde, som med deres faglighed og personlighed kan bidrage til udvikling og vækst hos både os og vores kunder. Dette gør sig gældende, hvad enten vi ønsker at ansætte en uddannet revisor eller en revisortrainee eller elev.

Vores rekrutteringspolitik er, at det ikke kun er vigtigt, hvad du har med i rygsækken, og hvor dygtig du er lige nu. Vi har ligeledes for øje, hvor meget og hvordan du kan udvikle dig på sigt.

Vi lægger stor vægt på, at vores rekrutteringsproces er professionel. Derfor har vi en grundig ansættelsesproces, der giver begge parter det bedst mulige grundlag for at vurdere, hvorvidt omstændighederne og personligheden matcher hinanden.

Coachordning

En god introduktion af nye medarbejdere er altafgørende for Revision Limfjord. Det er både vigtigt i forhold til din fremadrettede trivsel på arbejdspladsen, men også i forhold til mulighederne for at vi sammen  kan præstere for vores kunder.

Vi er allerede mange erfarne revisorer hos Revision Limfjord, der hver især besidder forskellige specialeområder. Som ny medarbejder får du tilknyttet en af vores erfarne medarbejde i en slags coachordning, hvor det er muligt at spørge dem til råds om de faglige såvel som personlige spørgsmål, du måtte have.

Jobansøgning

Sender du os en ansøgning, modtager du kort efter en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Afhængigt af om du har søgt en ledig stilling, eller om du søger uopfordret, kan du forvente svar kort efter ansøgningsfristen eller i løbet af en uges tid. Her vil vores HR-afdeling give besked på, om du er inviteret til en samtale eller ej.

Skal du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere – også selv om vi måske ikke lige har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.