Som et af de 20 største revisionsfirmaer i Danmark – med seks kontorer og omkring 100 medarbejdere – er Revision Limfjord en erfaren, moderne og sammentømret virksomhed med rødder begravet dybt i den jyske muld.

Vi er lokale, og vi er i øjenhøjde – og vores hovedmål er at udvikle vores kunders forretning. Kort og godt. Derfor fokuserer vi på at have både erfarne og veluddannede kræfter, men vi fokuserer også på at uddanne revisorer til morgendagens prøvelser.

Vi ved, at kundens forretning er vigtig. Vi ved, at hårdt arbejde er nødvendigt. Men vi ved også, at vores medarbejdere er altafgørende. Derfor betragter vi vores ansatte som mere end medarbejdere. Vi tror på, at både arbejdsliv og privatliv skal fungere, før det er muligt at præstere.

Du bliver en del af en uformel arbejdsplads med store udviklingsmuligheder. En arbejdsplads hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Hos os er alle på en eller anden måde på vej op. Vi har en ambition om at blive de bedste inden for vores felt. Derfor har vi din udvikling for øje. Du er vigtig for os. Vi lytter til dig og dine forslag. Også selvom du er ny. Fordi vi tror på, at det gør os alle bedre, og at det skaber de bedste løsninger.

Vil du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere - også selvom vi ikke har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.