Forskellighed fryder

I Revision Limfjord er der plads til forskellighed. Her kan du være dig selv. Vi har ikke opskriften på den perfekte revisor, og vi ved, at forskellige mennesker arbejder bedst på forskellige måder. Derfor laver vi personlighedsprofiler på alle vores medarbejdere. Det giver både dig og os en indsigt i, hvad dine styrker er, men også hvad dine udfordringer kan være. Så vi sammen kan skabe det bedste arbejdsliv for dig.

Det er vigtigt, at du har det godt hos Revision Limfjord. Derfor har vi stort fokus på både mental og fysisk trivsel på arbejdspladsen. I 2018 vandt vi prisen for Thisted kommunes sundeste arbejdsplads – og i 2019 vandt vi særprisen for mental sundhed. Det er vi stolte af, og vi prøver hver dag at leve op til, at det skal være sundt for både krop og sjæl at komme på arbejde. Uanset hvad livet ellers byder på – så taler vi om det og finder en fælles løsning.

Test dig selv - hvilken revisorprofil har du?

Din personprofil siger noget om, hvordan du arbejder og trives bedst – søger du tryghed og stabilitet i dit arbejdsliv eller udfordringer og indflydelse?

Med personprofilerne ved hånden ved vi, hvordan dine kompetencer og styrker bedst kan komme i spil, så vi kan skabe en givende arbejdsgang for dig.

Det gode ved personprofilerne er, at der ikke er nogen rigtig eller forkert profil. Der er ingen, der har en profil nøjagtig magen til din, og vi mener, at det kun er en fordel, at mennesker er forskellige. Sammen kan vi spille hinanden endnu bedre, og ved at kende hinandens styrker kan vi bedre sammensætte det rigtige hold.

Ved at arbejde med personprofiler bliver alle i Revision Limfjord bevidste om egne og andres præferencer. På den måde kan vi møde hinanden med forståelse og hensyn

Vi har lavet en lille quiz, der tager udgangspunkt i personprofiler. Quizzen kan ikke erstatte en fyldestgørende personprofil og skal ikke tages alt for alvorligt, men afspejler vores arbejde med personprofiler, og hvordan vi arbejder med menneskers forskelligheder.

Du kan tage quizzen ovenfor, hvis du gerne vil vide, hvilken type revisor du er (eller kunne være).

Ingen er ens hos Revision Limfjord

Men vi skal alle have det godt. Derfor arbejder vi med det hele menneske, når vi arbejder med sundhed på arbejdspladsen.

Vi arbejder aktivt med:
- Mental sundhed
- Fysisk sundhed
- Stressforebyggelse

Læs artiklen, der blev bragt i HR-Chefen, hvor adm. direktør og tidligere HR ansvarlige, Karen Mørkholt, giver sit bud på en holistisk tilgang til en sund arbejdsplads.

Arbejde i revisionsbranchen

Et arbejde i revisionsbranchen har perioder med spidsbelastninger, men hos Revision Limfjord arbejder vi aktivt på at perioderne er med så små udsving som muligt. Det gør vi ved at arbejde med forebyggelse og åbenhed. 

Klik her for at se video med adm. direktør Karen Mørkholt tale om arbejde i revisionsbranchen, og hvordan bevægelse i hverdagen kan bidrage positivt til en til tider travl hverdag.