Fællesskab fryder

I Revision Limfjord ved vi, at noget af det absolut bedste ved at gå på arbejde, er at have nogen at sige godmorgen til. Det er at snakke sammen over kaffen, både på de gode og de dårlige dage. Revision Limfjord giver derfor tilskud til personaleforeningen, der sørger for omtrent 6 arrangementer årligt for alle medarbejdere. Det er vigtigt at kunne sparre med hinanden om faglige udfordringer – men lige så vigtigt at kunne grine med hinanden til et Heino Hansen show en torsdag aften.

Revision Limfjord består af fem meget forskellige afdelinger. Men der er en fælles ånd. Den dyrker vi ved de årlige RL-dage, som består af faglige kurser og teambuilding – men naturligvis med plads til hygge og fest. Her er alle 120 medarbejdere samlet til en påmindelse om, at nok er vi mange og forskellige, men vi løfter i flok. Både når det kommer til faglige udfordringer og omstillinger, og når nogen mangler et lift til kontoret – så skal alle med.

Fælles om bæredygtighed

Bæredygtige løsninger er løsninger, vi skal finde i fællesskab. Fælles med lokalsamfundet, fælles i vores afdelinger - og fælles med organisationer som NordVirk.

Revision Limfjords samarbejde med nonprofit-organisationen NordVirk kan du læse om her - for hvordan hænger gammelt IT sammen med FN17s verdensmål om kvalitetsuddannelse og anstændige jobs?

Vi støtter andres fællesskaber

Hos Revision Limfjord går vi op i fællesskab. Det er både vores eget interne fællesskab mellem medarbejdere og partnere, men også andre lokale fællesskaber. Derfor støtter vi lokale foreninger, klubber, projekter og arrangementer. Fordi det er vigtigt at kunne møde og være fælles om noget. Ligegyldigt om det er boldspil, kultur, musik eller noget helt fjerde.

Du kan læse mere om vores sponsorater og starte ansøgningsprocessen til dit fællesskab her.