Mød vores elev Simon


Vil du vide, hvordan det er at arbejde som revisorelev hos Revision Limfjord? Læs vores elevers indlæg. Dette indlæg er skrevet af Simon, som er elev i Nykøbing Mors-afdelingen.

Hvilken uddannelsesbaggrund har du?
Jeg valgte at tage en HG Almen for at finde frem til hvilken retning jeg gerne gad gå på, herefter blev mit næste valg hurtigt den økonomiske linje på HHX.

Hvad laver du i din fritid?
Ved siden af mit fuldtidsjob hos Revision Limfjord har jeg også gang i et sideprojekt som jeg går op i når jeg går på weekend, herudover spiller jeg tennis cirka 2-3 gange i ugen og hygger mig med mine kammerater.

Hvor langt er du i elevforløbet hos Revision Limfjord?
Jeg er færdig i år til august/september.

Hvad gør RL mere attraktiv end andre steder?
I Revision Limfjord bliver vi som medarbejdere prioriteret højt i forhold til både det sociale såvel som i relation til arbejdet, der er processer sat i værk for at sikre vores trivsel og arbejdsglæde, vi får også god mulighed for at belyse eventuelle problemer i løbet af arbejdsdagen, hvilket er med til at sikrer at vi som medarbejdere nyder at møde ind hver dag.

Hvad angår det sociale, så har vi et ’stærk bånd’ i Revision Limfjord, som også bidrager til et godt samarbejde, både på vores egne specifikke kontor og på tværs af de andre afdelinger.

Hvordan foregår elevforløbet hos Revision Limfjord?
I starten er der en del skoleophold, under disse skoleophold er du heldigvis afsted med de andre nye elever i Revision Limfjord, dette bidrager til at du både lære noget nyt såvel som at du får et helt andet forhold til dine med-elever.

Modsat mange andre revisionsvirksomheder, er der betalt frihed til størstedelen af uddannelsen, hermed betydende at du får en fri dag op til eksamen m.m.

Lærer man de andre elever at kende? Hvordan?
Som allerede benævnt, ja, under elevforløbet er du ofte sammen med dine med-elever for at studere eller på kurser der er sat i gang for din videreudvikling, i starten af elevforløbet er man på farten, sammen med de andre elever selvfølgelig.

Hvordan er kontakten mellem dig og din mentor?
I starten var der en meget god kontakt, nu er hun på barsel – Her har de andre på kontoret været meget gode til at gå ind og overtage.

Hvordan er arbejdsdagen?
De fleste tænker straks ”århaaa, de sidder da bare og taster nogle tal og overopheder lommeregneren!” men.. Der er meget mere i jobbet, der er nærmest ikke en arbejdsdag der minder om en anden, alle kunder er forskellige, hvilket også afspejler sig i opgaverne vi modtager fra dem.

Hvorfor synes du, revisoruddannelsen er god?
Revisoruddannelsen kan anvendes på mange vidt forskellige hverv, hvad end du ønsker at sidde som jeg, i en revisionsvirksomhed eller om du ønsker at være bogholder, hvis du har højere ambitioner er det selvfølgelig også muligt at gå efter at blive regnskabschef i en større virksomhed.

Revisoruddannelsen fungerer altså som et springbræt til mange forskellige jobs.

Hvad synes du er det bedste ved at være ansat hos Revision Limfjord?
Mine kollegaer, uden tvivl. Når man arbejder et minimum af 7,5 timer dagligt, så er det nødvendigt med kollegaer man fungerer godt sammen med.

Hvis man skal tage skridtet videre, så synes jeg generelt bare godt om de forhold vi arbejder under i Revision Limfjord.

Hvilke opgaver synes du er de sjoveste?
For et år siden, bogføring.. Men jeg synes som sådan ikke længere at der er nogen opgaver jeg kan betegne som værende ”de sjoveste”, for de fleste opgaver (i store mængder) bliver kedelige hvis man laver det for meget. Jeg kan godt lide en god blanding, så længe det ikke involverer skat.. ha ha.

Inden du startede hos RL, havde du da en fordom om, at revisorer er kedelige? Hvis ja, er den fordom så blevet bekræftet?
Tror egentligt at de fleste har haft den fordom på hjertet, den blev dog aflivet kort efter opstart.. Specielt efter vores julefrokost.

Hvad har været det mest overraskende ved at starte som elev hos RL (noget som du slet ikke havde forudset/forventet)?
Jeg må melde pas..

Hvad får en revisorelev i løn?
Det kommer meget an på, hvilken uddannelse du kommer fra, og din alder, men ellers er elevlønnen fastsat efter HK’s overenskomster.

Hvad er din karrieredrøm?
Jeg er ikke sikker, men indtil videre har jeg nydt tiden i Revision Limfjord, og det vil jeg fortsætte med.

Må en ansøger kontakte dig og høre mere om livet som elev?
Alle ansøgere – såvel som folk der er i tvivl om, hvorvidt revisionsbranchen er noget, de vil ind i – er mere end velkommen til at tage kontakt.

Hvor kan du kontaktes?sbs@revisionlimfjord.dk

Tlf 28 11 48 01

SKAL DU VÆRE EN DEL AF TEAMET?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere – også selv om vi måske ikke lige har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.