Mød vores elev Rikke

Vil du vide, hvordan det er at arbejde som revisorelev hos Revision Limfjord? Læs vores elevers indlæg. Dette indlæg er skrevet af Rikke, som er elev i Skive-afdelingen.

 

Hvilken uddannelsesbaggrund har du?

Inden jeg startede op som elev hos RL tog jeg et 10 ugers grundforløb på Mercantec i Viborg.Jeg har en HHX uddannelse. Efterfølgende har jeg taget uddannelsen som salgsassistent og arbejdet i butik i en del år.

Hvad laver du i din fritid?  

Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min søn, bonusdatter og mand.

 

Hvor langt er du i elevforløbet hos Revision Limfjord? 

Jeg startede om elev d. 1. september 2018.

 

Hvad gør RL mere attraktiv end andre steder?  

Hos RL gør de meget ud af fællesskabet. Der bliver arrangeret lidt forskellige arrangementer i hver afdelingen, men der bliver også arrangeret en årlig tur, hvor alle afdelinger samles.

 

Hvordan foregår elevforløbet hos Revision Limfjord? 

I løbet af de 2 år som elev, skal man igennem nogle skoleperioder på Ålborg Handelsskole. RL arrangerer også nogle interne kurser løbende.

 

Lærer man de andre elever at kende? Hvordan? 

RL har valgt at alle elever skal gå på samme skole igennem hele forløbet, hvilket giver os god mulighed for, at lære hinanden bedre at kende, samt vi kan sparre med hinanden.

 

Hvordan er kontakten mellem dig og din mentor? 

Jeg har fået tilknyttet en mentor, som jeg kan komme til, hvis der er nogle problemstillinger i nogle af de opgaver som jeg for tildelt, eller hvis jeg mangler vejledning i noget.

 

Hvordan er arbejdsdagen? 

Jeg sidder og arbejder med de opgaver jeg løbende bliver tildelt. I øjeblikket er det primært bogføring, men snart står den på regnskaber, hvilket jeg ser meget frem til at lære.

Hvad synes du er det bedste ved at være ansat hos Revision Limfjord?RL gør rigtig meget for sine medarbejdere, både stort som småt. Jeg har fra dag 1 følt mig meget velkommen blandt alle mine kollegaer..

 

Hvilke opgaver synes du er de sjoveste? 

Fra opstart frem til nu, har jeg siddet meget med bogføring, hvilket er meget spændende. Men jeg glæder mig meget til, at få flere og nye opgaver på skrivebordet.

 

Hvad har været de mest overraskende ved at starte som elev hos RL (noget som du slet ikke havde forudset/forventet)? 

Jeg har prøvet lidt for skelligt arbejdsmæssigt igennem min tid, men jeg har bestemt fundet min rette hylde hos RL.

 

Hvad får en revisorelev i løn? 

Lønnen er fastsat efter HK’s overenskomster.

 

Må en ansøger kontakte dig og høre mere om livet som elev? 

Ja selvfølgelig – jeg gjorde selv brug af at kontakte nogle elever.

 

Hvor kan du kontaktes? 

rana@revisionlimfjord.dk

 

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF TEAMET?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere – også selv om vi måske ikke lige har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.