Mød vores elev Alex

Vil du vide, hvordan det er at arbejde som revisorelev hos Revision Limfjord? Læs vores elevers indlæg. Dette indlæg er skrevet af Alex, som er elev i Thisted-afdelingen.

Hvilken uddannelsesbaggrund har du?
Jeg er kommet direkte fra HHX.


Hvor langt er du i elevforløbet hos Revision Limfjord?

Jeg har været elev hos Revision Limfjord i ca. et halvt år (Jeg startede d.1. september 2017).


Hvordan foregår elevforløbet hos Revision Limfjord?
I starten er man meget rundt på vores forskellige kontorer, hvor man møder de andre elever og kollegaer. Man får en masse informationer om virksomheden og branchen generelt. Løbende er der selvfølgelig skoleophold, hvor alle elever fra Revision Limfjord følges ad. Derudover er man som elev med på interne kurser omkring relevante emner inden for revision samt oplæring i de forskellige systemer.


Lærer man de andre elever at kende? Hvordan?
Det gør man helt sikkert. Vi er sammen på kurser, og når vi er på skole, bor vi på skolehjem sammen. Det giver god mulighed for at lære de andre elever at kende.


Hvordan er kontakten mellem dig som elev og din mentor?
Det er helt fint. De er gode til at komme og spørge, hvad jeg er i gang med, og de sørger for, at der hele tiden er opgaver til mig.


Hvordan er arbejdsdagen i et revisionsfirma?
Jeg møder klokken 8 hver dag. Så er der kaffepause klokken 9.30. Frokost klokken ca. 12.30. Og så har jeg fri klokken 16. Imellem pauserne arbejder vi selvfølgelig på højtryk.


Hvorfor synes du, revisoruddannelsen er god?
Revisoruddannelsen hos Revision Limfjord er god, fordi det er et rigtig godt springbræt videre i livet – også hvis det viser sig, at livet som revisor ikke er dig alligevel. For mig er det den helt rigtige uddannelse, da min interesse for revision kun er blevet større. Gode, fleksible arbejdstider og en masse teori og praksis kombineret – det giver en bedre samlet forståelse, synes jeg.


Hvad synes du er det bedste ved at være ansat hos Revision Limfjord?

Alt er godt, synes jeg. Gode og søde kollegaer. Et rigtig godt og fleksibelt arbejdsmiljø.


Hvilke opgaver er de sjoveste?
Jeg har ikke rigtig haft de helt store opgaver endnu, så det er lidt svært at sige, men det jeg har haft, har været sjovt.

Hvad får en revisorelev i løn? 
Det kommer meget an på, hvilken uddannelse du kommer fra, og din alder, men ellers er elevlønnen fastsat efter HK’s overenskomster.


Hvad er din karrieredrøm?
 
Det ved jeg ikke helt endnu. Forhåbentlig kan jeg blive i firmaet længe endnu.


Må en ansøger kontakte dig og høre mere om livet som elev?

Det må de helt sikkert.


Hvor kan du kontaktes?
akz@revisionlimfjord.dk

 

SKAL DU VÆRE EN DEL AF TEAMET?

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere – også selv om vi måske ikke lige har slået en stilling op. Så du er altid velkommen til at kontakte HR.