Maria er revisorelev i vores Holstebro-afdeling. Hun har en EUX Business med i bagagen, inden hun begyndte som revisorelev.

"Umiddelbart virker det som den rette hylde. Jeg taler godt med min mentor, og ser samtidigt en fordel i, at revisoruddannelsen er så bred og udfordrende" - Maria

Marias drøm og ambition er at ende med en CMA (cand. merc. aud.). Hun er nu et år inde i elevforløbet, og vil gerne fortælle om, hvordan det er at være revisorelev hos Revision Limfjord.

 

Hvad laver man som elev/ trainee hos Revision Limfjord?

”Jeg laver mange forskellige opgaver – alt fra bogføring til regnskaber. Hos RL får man lov til at lave lidt af det hele og har dermed en finger på pulsen hele tiden.”  

Hvilke opgaver synes du, er de sjoveste?

”Jeg kan godt lide at få en opgave, hvor jeg starter med bogføring og slutter med regnskabet – så man har været gennem hele processen.”

Hvad var det, der gjorde, at du søgte hos Revision Limfjord?

”Jeg havde hørt godt om RLs arbejdsmiljø, og det var det, der gjorde RL mere attraktiv i forhold til andre revisionsfirmaer.”

Hvad synes du, er det bedste ved at være ansat hos Revision Limfjord?

”Jeg synes, at det er det gode kollegaskab og de mange udfordringer, man får ved RL.”

Maria fortæller, at arbejdsdagen hos Revision Limfjord er meget afvekslende. ”Arbejdsdagene hos RL er aldrig ens. Det er med til at gøre arbejdsdagen spændende.”

Hvis du har spørgsmål til Maria om, hvordan det er at være elev hos Revision Limfjord, tager hun gerne imod dine spørgsmål på mail: mhp@revisionlimfjord.dk

Hvis du er interesseret i at blive elev hos Revision Limfjord ligesom Maria, så se mere her - vi søger nemlig elever til opstart september 2023.