Revisorelev / Revisortrainee hos Revision Limfjord

Hos Revision Limfjord kommer du til at prøve mere end hos andre, større revisionsselskaber. Som trainee kommer du ind i en ikke-hierarkisk organisation, hvor din mening tæller lige så meget som andre medarbejderes meninger gør – og din arbejdsdag bliver mere balanceret med hensyn til perioder med meget arbejdstryk.

Vi ved, at vores elever er fremtiden – og vi skal passe på dig. Frihed under ansvar er således et af de vigtigste punkter i vores arbejdsmiljø. Selvfølgelig er der perioder, hvor der er mere travlt omkring deadlines end andre, og vi sætter krav til dig. Men vigtigst af alt er dit helbred, og vi tror på, at et godt liv uden for arbejdspladsen har en afgørende betydning for, at du også kan præstere i dagligdagen.

Hvordan ser hverdagen ud som revisorelev hos Revision Limfjord?

Gå ind og følg os på Instagram. Her giver vores elever et indblik i deres hverdag igennem Instagram takeovers. Find dem under Højdepunkter.

 

Følg os på Instagram

Revision Limfjords tre kerneværdier

Revision Limfjord som arbejdsplads og elev/traineeplads kan opsummeres af disse tre kerneværdier: Forskellighed, fællesskab og frihed. Du kan klikke ind på hver kerneværdi og læse om, hvad forskellighed, fællesskab og frihed betyder for os.

DIREKTØRENS GODE RÅD TIL DIN ELEVANSØGNING

 

5 GODE RÅD TIL DIN ANSØGNING

Det kan være en skriveblokerende affære at skrive en ansøgning. Din ansøgning er jo ofte adgangsbilletten til samtalen, og derfor er det en god idé at gøre sig umage med ansøgningen.

En god idé kan være at få en anden til at læse din ansøgning igennem, inden du sender den afsted.

 

1. Når du sender ansøgninger til flere virksomheder

Du skriver formodentlig flere ansøgninger til flere virksomheder på éen gang. Husk her at dobbelttjekke, at fx. virksomhedsnavnet er skiftet ud, såfremt du søger hos flere forskellige og måske konkurrerende virksomheder. Det er så ærgerligt, hvis man kommer til at sende en ansøgning afsted med konkurrentens navn på.

 

2. Undgå stavefejl

Her er det igen en god idé at lade en anden kigge din ansøgning igennem, inden du sender den afsted. Det er selvfølgelig ikke alle steder, stavefejl har betydning, og det afhænger naturligvis også af job, om det har betydning, men det giver alt andet lige et godt indtryk at undgå stavefejl.

 

3. Undgå for mange klichéer

Jeg er god til at holde mange bolde i luften”, er et typisk eksempel på en kliché mange skriver i deres ansøgning. Hvis du vil skille dig ud, vil vi meget hellere høre din egen humor skinne igennem. For humor, dét kan vi rigtig godt lide.

 

4. Undgå at udstille dig selv uheldigt

Nogle ting er bare bedst at holde for sig selv. Et eksempel på, hvad der ikke er en så god idé at skrive, er f.eks. under "Fritidsaktiviteter" at skrive "drikker kun i weekenden".

 

5. Tænk kvalitet frem for kvantitet

Undgå at overkommunikere. Din ansøgning må gerne være kort, og præcis, da det er at foretrække frem for ansøgninger, hvor der er fyldt på blot for at fylde på.

Tænk på, hvad der er relevant for modtageren.

Vi har spurgt vores Direktør, hvad hun har af gode råd til din ansøgning. Se med i videoen ovenfor:

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne løbende elevansøgninger, men vi har kun elevstart en gang årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden, hvis du vil have besked inden næste elevoptag.