Revisorelev / Revisortrainee hos Revision Limfjord

Hos Revision Limfjord kommer du til at prøve mere end hos andre, større revisionsselskaber. Som revisortrainee kommer du ind i en ikke-hierarkisk organisation, hvor din mening tæller lige så meget som andre medarbejderes meninger gør – og din arbejdsdag bliver mere balanceret med hensyn til perioder med meget arbejdstryk.

Vi ved, at vores revisorelever er fremtiden – og vi skal passe på dig. Frihed under ansvar er således et af de vigtigste punkter i vores arbejdsmiljø. Selvfølgelig er der perioder, hvor der er mere travlt omkring deadlines end andre, og vi sætter krav til dig. Men vigtigst af alt er dit helbred, og vi tror på, at et godt liv uden for arbejdspladsen har en afgørende betydning for, at du også kan præstere i dagligdagen.

Send os din ansøgning til et revisorelev/revisortrainee-forløb hos Revision Limfjord

Send ansøgning

 

Hvordan ser hverdagen ud som revisorelev hos Revision Limfjord?

Gå ind og følg os på Instagram. Her giver vores elever et indblik i deres hverdag igennem Instagram takeovers. Find dem under Højdepunkter.

 

Følg os på Instagram

Revision Limfjords tre kerneværdier

Revision Limfjord som arbejdsplads og elev/traineeplads kan opsummeres af disse tre kerneværdier: Forskellighed, fællesskab og frihed. Du kan klikke ind på hver kerneværdi og læse om, hvad forskellighed, fællesskab og frihed betyder for os.

Er du vores nye revisortrainee?

Drømmer du om en spændende hverdag, hvor du er i tæt kontakt med virksomhedslederne omkring Limfjorden, og med til at gøre en forskel for deres firmaer? Og er du god til tal? Så kunne du være vores nye revisortrainee.

Hos Revision Limfjord får du egne kunder allerede fra, at du starter som revisortrainee.

For hos os tror vi på, at tal og regnskaber giver bedre mening, hvis du kender folkene bag den virksomhed, som du reviderer regnskabet for.

Sammen med en af vores partnere får du ansvaret for, at firmaernes regnskaber stemmer, og at vi altid giver vores kunder den bedste rådgivning og service i hverdagen.

Personligt tilpassede revisortrainee-forløb

Som revisortrainee hos os får du en fast mentor, der sammen med dig lægger en personligt tilpasset plan for, hvordan hele dit uddannelsesforløb kommer til at forløbe.

Typisk starter du som føl på udvalgte kundeopgaver. Her kommer du både med ud til kunderne, og er med til at lave benarbejdet sammen med én af vores erfarne medarbejdere.

Når du er klar til det, får du tildelt dine helt egne kunder i tæt samarbejde med den partner, som har det overordnede ansvar for de pågældende kundeforhold.

På den måde foregår uddannelsen i et tempo, som passer til dig, dine erfaringer og personlige præferencer. Og du kommer aldrig til at stå alene. Hverken med ansvaret eller hvis der er noget, du er i tvivl om.

En spændende hverdag fra dag 1

Det giver dig et traineeforløb, som ligger meget tæt på den hverdag, der venter dig som færdiguddannet revisor. Det sikrer dig en større arbejdsglæde, og at du aldrig kommer til at føle dit traineeforløb hverken ensformigt, kedeligt eller ensomt.

For samtidig bliver du medlem af vores fællesskab af dygtige revisorer, revisionsmedarbejdere, bogholdere, som alle udgør Revision Limfjord.

Gennem sociale arrangementer, faglig udvikling og tæt samarbejde, bliver du en del af ”holdet”, og kan altid få hjælp til og svar på dine spørgsmål.

Så ansøg i dag – vi glæder os til at møde dig.

FAQ om at blive revisor

Måske spekulerer du over:

Hvad laver en revisor?

En revisor kontrollerer og reviderer virksomheders regnskaber, samt hjælper med regnskabsarbejde og er virksomhedens økonomiske og forretningsmæssige rådgiver.

Hvordan bliver du revisor?

For at kunne blive revisor, skal du have en studentereksamen.

Derefter tager du en bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi (HA) og kan så læse videre ved at tage en revisorkandidatuddannelse som Cand. Merc. Aud.

DIREKTØRENS GODE RÅD TIL DIN ANSØGNING SOM REVISORELEV

 

5 GODE RÅD TIL DIN ANSØGNING

Det kan være en skriveblokerende affære at skrive en ansøgning. Din ansøgning er jo ofte adgangsbilletten til samtalen, og derfor er det en god idé at gøre sig umage med ansøgningen.

En god idé kan være at få en anden til at læse din ansøgning igennem, inden du sender den afsted.

 

1. Når du sender ansøgninger til flere virksomheder

Du skriver formodentlig flere ansøgninger til flere virksomheder på éen gang. Husk her at dobbelttjekke, at fx. virksomhedsnavnet er skiftet ud, såfremt du søger hos flere forskellige og måske konkurrerende virksomheder. Det er så ærgerligt, hvis man kommer til at sende en ansøgning afsted med konkurrentens navn på.

 

2. Undgå stavefejl

Her er det igen en god idé at lade en anden kigge din ansøgning igennem, inden du sender den afsted. Det er selvfølgelig ikke alle steder, stavefejl har betydning, og det afhænger naturligvis også af job, om det har betydning, men det giver alt andet lige et godt indtryk at undgå stavefejl.

 

3. Undgå for mange klichéer

Jeg er god til at holde mange bolde i luften”, er et typisk eksempel på en kliché mange skriver i deres ansøgning. Hvis du vil skille dig ud, vil vi meget hellere høre din egen humor skinne igennem. For humor, dét kan vi rigtig godt lide.

 

4. Undgå at udstille dig selv uheldigt

Nogle ting er bare bedst at holde for sig selv. Et eksempel på, hvad der ikke er en så god idé at skrive, er f.eks. under "Fritidsaktiviteter" at skrive "drikker kun i weekenden".

 

5. Tænk kvalitet frem for kvantitet

Undgå at overkommunikere. Din ansøgning må gerne være kort, og præcis, da det er at foretrække frem for ansøgninger, hvor der er fyldt på blot for at fylde på.

Tænk på, hvad der er relevant for modtageren.

Vi har spurgt vores Direktør, hvad hun har af gode råd til din ansøgning. Se med i videoen ovenfor:

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne løbende elevansøgninger, men vi har kun elevstart en gang årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden, hvis du vil have besked inden næste elevoptag.