Revisor job - Karriere hos Revision Limfjord

Er du på udkig efter et revisor job? Hos Revision Limfjord arbejder vi hver dag for at være en af revisionsbranchens mest attraktive arbejdspladser. Det gælder både for revisorer, administrativt personale og øvrige personalegrupper.

Det sætter store krav til os i forhold til at skabe de bedst mulige rammer for vores medarbejdere, men det er vi villige til at arbejde for. For vi ved, at medarbejderne er med til at sikre kvalitet, hurtighed og service overfor vores kunder. Vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til succes.

Vores kontorer

Læs om vores tre kerneværdier som arbejdsplads

Er du vores nye revisor?

Er du revisoruddannet, og brænder du or at rådgive virksomheder om regnskab og fremtidsperspektiver? Så kan du meget vel være vores nye revisor hos Revision Limfjord. Vi holder styr på kundernes regnskaber, så vi har et solidt grundlag for at hjælpe erhvervsvirksomhederne omkring Limfjorden med at vækste deres forretning. Send din ansøgning i dag, og bliv en del af vores talelskende og erhvervsfremmende fællesskab.

Revision Limfjord er blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark, og vi har omkring 115 medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone med hinanden, hvor der er plads til både faglig sparring og godt humør.  

Hos Revision Limfjord ved vi, at vores medarbejdere er nøglen til succes. Derfor gør vi vores bedste for at skabe gode rammer for vores medarbejdere, så de trives i deres daglige gang hos Revision Limfjord.

Forskellighed, fællesskab og frihed hos Revision Limfjord

Revision Limfjord som arbejdsplads kan opsummeres med tre ord: forskellighed, fællesskab og frihed. Vi vægter arbejdsmiljøet højt. Derfor prioriterer vi fysisk såvel som psykisk sundhed på arbejdspladsen, så vi sørger for at alle vores medarbejdere trives på arbejdspladsen.

Hos Revision Limfjord er der plads til forskellighed. Vi ved godt, at alle mennesker er forskellige, og derfor er der også plads til dig på vores hold. Vi laver personlighedsprofiler på alle vores medarbejdere, så du får indblik i dine styrker, samt hvad mulige udfordringer kan være.  

Hos os er fællesskabet i højsædet. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til at snakke over kaffen på både gode og dårlige dage. Derudover arrangerer vi 6 årlige arrangementer for alle vores medarbejdere, hvor vi både kan udvikle os fagligt og personligt i fællesskab, men der er også plads til arrangementer, hvor vi mødes og griner sammen.

Vi vægter frihed højt. Selvom revisor er et ansvarsfuldt erhverv, har du hos Revision Limfjord friheden til selv at tilrettelægge dine arbejdstider, så det passer ind i dit liv. Derfor står det dig frit stille for at arbejde nogle timer i weekenden, hvis du skal til et arrangement med familien en eftermiddag i hverdagen.

Vores revisorer er venner af huset

Vores revisorer har faste kunder. Derfor får du som nyansat hos Revision Limfjord tildelt faste kunder, som du jævnligt har kontakt med i hverdagen.

Derved sikrer vi, at alle vores kunder føler, at deres revisor er en ven af huset, som kender dem – og som de altid er sikker på at kunne få fat på, når de har spørgsmål om bogføring og økonomi.

Selvfølgelig skal du lige lære vores arbejdsgange og systemer at kende først. Men lige så snart du er klar til det, er det ud ad døren for at møde de mennesker, som du skal gøre en forskel for.

Gode muligheder for udvikling

Som nyansat revisor opdager du hurtigt, at vi er et stort hold af talelskende mennesker, som elsker at få virksomheder til at trives. Derfor kender vi oftest kundernes nye udfordringer, før de selv møder dem. Det gør det muligt for os at hjælpe dem nænsomt gennem forandringerne – uden at det giver udfordringer for kundernes hverdag.

Vi vægter personlig og faglig udvikling højt. Hvis du brænder for at lære mere, har du gode muligheder for at videreuddanne dig hos Revision Limfjord. Vi er meget fleksible i samarbejdet og planlægningen af dit uddannelsesforløb, da vi ser uddannelse som en vigtig del af vores medarbejderes personlige og faglige udvikling. 

Bliv en del af noget større

Så ønsker du at blive en del af vores fællesskab af dygtige revisorer, der brænder for at vækste erhvervslivet omkring Limfjorden, og hjælpe dem ind i den digitale fremtid for bogføring og virksomhedsdrift?

Så send din uopfordrede ansøgning i dag, eller søg en af de stillinger, som vi har slået op ovenfor.