Revision Limfjord som arbejdsplads

Hos Revision Limfjord arbejder vi hver dag på at være en af revisionsbranchens mest attraktive arbejdspladser. Det gælder både for revisorer, administrativt personale og øvrige personalegrupper.

Det stiller store krav til os i forhold til at skabe de bedst mulige rammer for vores medarbejdere, men det er vi villige til at arbejde for. For vi ved, at medarbejderne er med til at sikre kvalitet, hurtighed og service overfor vores kunder.

Vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til succes.

Læs videre, hvis du vil lære mere om at være en del af Revision Limfjord.

Test dig selv - hvilken revisorprofil har du?

Din personprofil siger noget om, hvordan du arbejder og trives bedst – søger du tryghed og stabilitet i dit arbejdsliv eller udfordringer og indflydelse?

Med personprofilerne ved hånden ved vi, hvordan dine kompetencer og styrker bedst kan komme i spil, så vi kan skabe en givende arbejdsgang for dig.

Det gode ved personprofilerne er, at der ikke er nogen rigtig eller forkert profil. Der er ingen, der har en profil nøjagtig magen til din, og vi mener, at det kun er en fordel, at mennesker er forskellige. Sammen kan vi spille hinanden endnu bedre, og ved at kende hinandens styrker kan vi bedre sammensætte det rigtige hold.

Ved at arbejde med personprofiler bliver alle i Revision Limfjord bevidste om egne og andres præferencer. På den måde kan vi møde hinanden med forståelse og hensyn.

Vi har lavet en lille quiz, der tager udgangspunkt i personprofiler. Quizzen kan ikke erstatte en fyldestgørende personprofil og skal ikke tages alt for alvorligt, men afspejler vores arbejde med personprofiler, og hvordan vi arbejder med menneskers forskelligheder.

Du kan tage quizzen ovenfor, hvis du gerne vil vide, hvilken type revisor du er.

Lige uddannelsesmuligheder for alle

Uanset om drømmen er en HD, cand.merc.aud. eller drømmen er at blive statsautoriseret revisor, så er ambition kun kærkomment. Vi støtter alle vores medarbejdere, som ønsker uddannelse uanset ambitionsniveauet, fordi vi ved, at faglig og personlig udvikling er et afgørende punkt i trivsel på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere at læse videre, hvis de ønsker det, samtidig med deres daglige virke for Revision Limfjord. Vi tilpasser dagligdagen, så det hele kan lade sig gøre. Også selv med familie og børn.

Vi har en ambition - vi vil være landets bedste arbejdsplads. Og med denne ambition følger der et stort ansvar for at støtte og bakke op om vores medarbejderes faglige udvikling. Uddannelsesforløb bliver derfor planlagt i tæt samarbejde og dialog mellem partner og medarbejder, og som medarbejder kan man altså i høj grad selv bestemme hvilket tempo, karrieren skal udvikles i.

Revision Limfjord vil være landets bedste arbejdsplads - så vi værner om medarbejdernes uddannelse og ønsker om karriereudvikling

Revision Limfjords tre kerneværdier

Revision Limfjord som arbejdsplads kan opsummeres af disse tre kerneværdier: Forskellighed, fællesskab og frihed. Du kan klikke ind på hver kerneværdi og læse om, hvad forskellighed, fællesskab og frihed betyder for os.

Bevægelse og stress? 

Hos Revision Limfjord tager vi sundhed på arbejdspladsen alvorligt. Ikke kun fysisk sundhed, men også mental sundhed. Læs her artiklen, der blev bragt i HR-Chefen, hvor adm. direktør og tidligere HR-ansvarlige, Karen Mørkholt giver sit bud på holistisk sundhed på arbejdspladsen.

Sådan arbejder vi med sundhed på arbejdspladsen

SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN
Hos Revision Limfjord tager vi sundhed på arbejdspladsen alvorligt. Ikke kun fysisk sundhed, men også mental sundhed.

Vi arbejder aktivt med:
- Mental sundhed
- Fysisk sundhed
- Stressforebyggelse

Læs artiklen, der blev bragt i HR-Chefen, hvor adm. direktør og tidligere HR-ansvarlige, Karen Mørkholt giver sit bud på en sundhed, der tager det hele menneske i betragtning.

VIL DU VÆRE REVISORELEV?

Vi ved, at vores elever er fremtiden – og vi skal passe på dig. Work-life-balance er således et af de vigtigste punkter i vores arbejdsmiljø. Selvfølgelig er der perioder, hvor der er mere travlt omkring deadlines end andre, og vi sætter krav til dig. Men vigtigst af alt er dit helbred, og vi tror på, at et godt liv uden for arbejdspladsen har en afgørende betydning for, at du også kan præstere i dagligdagen.

Prisen for Thisted kommunes sundeste arbejdsplads 2018

Social- og Sundhedsudvalget i Thisted har kåret Revision Limfjord til vinder af prisen som kommunens sundeste arbejdsplads 2018.

SÆRPRISEN FOR MENTAL SUNDHED 2019

Dansk Erhverv, Forsikring og pension, Velliv Foreningen, Dansk Firmaidrætsforbund og et ekspertpanel bestående af tre uafhængige personer har kåret Revision Limfjord til vinder af særprisen som mental sundeste arbejdsplads 2019.