Karriere hos Revision Limfjord

Hos Revision Limfjord arbejder vi hver dag på at være en af revisionsbranchens mest attraktive arbejdspladser. Det gælder både for revisorer, administrativt personale og øvrige personalegrupper. Det stiller store krav til os i forhold til at skabe de bedst mulige rammer for vores medarbejdere, men det er vi villige til at arbejde for. For vi ved, at medarbejderne er med til at sikre kvalitet, hurtighed og service overfor vores kunder. Vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til succes.

Karriere hos Revision Limfjord?

Vi er altid på jagt efter flere talenter. Se vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Bevægelse og stress?

På kort sigt skaber bevægelse højere produktivitet, fordi hjernen bliver stimuleret af øget blodcirkulation. Men det er på den lange bane, de helt store gevinster opnås. Nedslidning sker ikke kun for dem, der har et fysisk
krævende job og en usund livsstil. Det rammer også dem, der sidder foran computeren hele dagen.

Bevægelse i arbejdstiden er derfor ikke et frynsegode - det er en nødvendighed, præcis på samme måde, som en mask

Se, hvordan vi i samarbejde med Officefit har arbejdet med bevægelse i hverdagen.

VIL DU VÆRE REVISORELEV?

Vi ved, at vores elever er fremtiden – og vi skal passe på dig. Work-life-balance er således et af de vigtigste punkter i vores arbejdsmiljø. Selvfølgelig er der perioder, hvor der er mere travlt omkring deadlines end andre, og vi sætter krav til dig. Men vigtigst af alt er dit helbred, og vi tror på, at et godt liv uden for arbejdspladsen har en afgørende betydning for, at du også kan præstere i dagligdagen.

Prisen for Thisted kommunes sundeste arbejdsplads 2018

Social- og Sundhedsudvalget i Thisted har kåret Revision Limfjord til vinder af prisen som kommunens sundeste arbejdsplads 2018.

SÆRPRISEN FOR MENTAL SUNDHED 2019

Dansk Erhverv, Forsikring og pension, Velliv Foreningen, Dansk Firmaidrætsforbund og et ekspertpanel bestående af tre uafhængige personer har kåret Revision Limfjord til vinder af særprisen som mental sundeste arbejdsplads 2019.

Mental sundhed

Interview med adm. direktør Karen Mørkholt om stresshåndtering hos Revision Limfjord