VE-anlæg

Revision Limfjord rådgiver flere og flere om vedvarende energianlæg

Vi kan mærke nordvestjydernes omtanke for klimaet og deres ønske om at spare. Flere og flere kunder kommer nemlig til os for at få hjælp til at vurdere, hvilket vedvarende energianlæg, der bedst kan betale sig for lige netop dem.

Revision Limfjord har længe arbejdet med vindmøller, særligt større møller i Danmark og i udlandet, og de seneste par år har vi endvidere rådgivet mange kunder om investering i solcelleanlæg og husstandsvindmøller.

Vi rådgiver og hjælper med beregninger på det energianlæg, der passer bedst til den enkelte. Det afhænger blandt andet af, hvor meget energi man bruger og af ens skatteforhold.

De nye regler, der er vedtaget i 2012 og 2013 betyder, at det fortsat er meget attraktivt at investere i en husstandsvindmølle, mens det desværre er blevet mindre interessant for private at investere i solceller.

De faldende priser på solcelleanlæg har betydet, at det nu kan være attraktivt for virksomheder og institutioner m.v. at investere i et solcelleanlæg til dækning af eget elforbrug. Investeringen er dog kun rentabel, hvis man har et højt elforbrug i dagtimerne.