Landbrug & Fiskeri

Landbrug og fiskeri er begge stærkt regulerende erhverv. Begge brancher er underlagt en lang række EU- og nationale regler – udover de regnskabs- og skattemæssige udfordringer og hensyn som virksomhederne må tage højde for i forvejen.

Hos Revision Limfjord er vi altid opdateret med den nyeste viden om vilkårene for virksomhederne i landbrugs- og fiskerisektoren.

 

Landbrug

Vores landbrugsteam har mange års erfaring med rådgivning og forretningsudvikling af små og store landbrug. Ændrede miljøkrav, afgiftsomlægninger og begrænsede finansieringsmuligheder er blot nogle af de ting, vi har samarbejdet med landbrugene rundt i Danmark om at komme helskindet igennem. Vi besidder derfor en opdateret og nyttig viden om gældende regler.

 

Revision Limfjord tilbyder følgende ydelser til landbrugssektoren:

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Revision Limfjord kan hjælpe dig og din virksomhed?

Landbrug brochure

Landbrugsteam

BLIV EN DEL AF REVISION LIMFJORD ERHVERVSNETVÆRK

Revision Limfjord Erhvervsnetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher i alle størrelser.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: