Rådgivning & hjælp til iværksætter

Al begyndelse er svær. Der er meget, du skal tage stilling til – og selvom det ønskede fokus, når man etablerer virksomhed, ofte er på andre ting end bogføring, skat og moms, så findes der en masse regler og procedurer, der skal tages forbehold for.

Grænsen mellem succes og fiasko bestemmes således ofte af professionel rådgivning og en realistisk vurdering af projektet.

 

Få fuld fokus på din forretning

En iværksætter har ofte andet i hovedet end økonomien. Derfor er det vigtigt, at du tilknyttes en rådgiver, der engagerer sig i din virksomhed – og som forstår, at bogholderi, skat, moms og andre regler ikke er dét, du ønsker at bruge din tid på som iværksætter.

Hos Revision Limfjord arbejder vi engageret og målrettet med dig som iværksætter.

 

Hvordan starter vi samarbejdet?

Vi hjælper dig først og fremmest med at vurdere økonomien: Vi udarbejder et letforståeligt og realistisk budget, som viser konsekvenserne af det, du ønsker at igangsætte.

Dernæst skræddersyer vi en aftale, der passer på dig og din virksomhed. 

Revision Limfjord hjælper hvert år danske iværksættere med at udvikle deres forretning gennem vejledning om valg af virksomhedsform, registreringer og tilladelser samt hjælp til valg af økonomisystem og bogholderi.

Vi hjælper dig med:

  • Vurdering af økonomien
  • Udarbejdelse af et letforståeligt budget
  • Vejledning om valg af virksomhedsform, registreringer og tilladelser
  • Valg af økonomisystem
  • At klæde dig på til bogholderiet

Vi kan tilbyde dig:

Vi tilbyder desuden rådgivning om:

  • Investeringer
  • Krisehåndtering
  • Optimering – eksempelvis styring af projekter og brug af IT

Kontakt os for et uforpligtende møde

Er du interesseret i at starte egen virksomhed? Så kontakt Revision Limfjord til et uforpligtende møde med en af vores dygtige iværksætter-rådgivere.

Iværksætter brochure

Bliv en del af Revision Limfjord Erhvervsnetværk

Revision Limfjord Erhvervsnetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher i alle størrelser.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: