Økonomisk rådgivning af institution & skoler

Som leder og bestyrelsesmedlem på en friskole, efterskole eller højskole støder du løbende på udfordringer, der skal tages stilling til og håndteres.

Økonomien fylder en stor del i det daglige arbejde, og derfor er det vigtigt, at du finder en samarbejdspartner, som kan yde faglig og kompetent økonomisk rådgivning.

Hos Revision Limfjord går vi i tæt dialog omkring skolens daglige drift, og vi besidder kompetencerne og engagementet til at gå hele vejen for at give dig den bedst mulige sparring og økonomisk rådgivning

Er du interesseret i at høre mere om, hvad din skole kan vinde ved at indgå et samarbejde med Revision Limfjord?

Kontakt en af vores specialister for en uforpligtende snak, og se hvad vi kan hjælpe dig med gennem grundig økonomisk rådgivning.

 

Revision Limfjord kan lette din hverdag med:

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Revision Limfjord kan hjælpe din institution eller skole?

INSTITUTIONER & SKOLER BROCHURE

Bliv en del af Revision Limfjord erhvervsnetværk

Revision Limfjord Erhvervsnetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher i alle størrelser.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: