Ejendomme - investeringsejendomme

Boligmarkedet udvikler sig dag for dag. Det stiller krav om en omfattende specialviden og adgang til kompetente rådgivere og sparringspartnere.

I Revision Limfjord har vi samlet vores kompetencer hos en gruppe af specialister inden for køb og salg af ejendomme på vores fem kontorer rundt i Jylland. Dagligt rådgiver vi vores kunder i branchen om alt fra optimering af driften, investeringsejendomme og boligsalg til gennemførelse af små og store transaktioner i ejendomsbranchen.

Vi har et dybdegående kendskab til branchen, så vi har fokus på de forhold, der kan påvirke din virksomhed. Og vi er naturligvis altid på omgangshøjde med den aktuelle udvikling inden for lovgivningen, så du får den korrekte rådgivning.Hos Revision Limfjord er vi specialister i værdiskabende revision og økonomisk rådgivning for kunder med investeringsejendomme og andre typer af ejendom.

Revision Limfjord kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder ved køb og salg af ejendomme. Vi følger udviklingen på ejendomsmarkedet tæt, og vi står klar til at rådgive dig i forbindelse med finansiering, revision, regnskab samt skatte- og momsspørgsmål.

Udover revision kan Revision Limfjord lette din hverdag med:

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Revision Limfjord kan hjælpe dig og din virksomhed?

Kontakt os for et uforpligtende møde.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Revision Limfjord kan hjælpe dig og din virksomhed?

SKAT VED SOMMERHUSUDLEJNING

Når du udlejer dit sommerhus eller andre former for fritidsbolig ud, skal du betale skat af din indkomst.¨

Vi har lavet en oversigt over, hvor meget du skal betale i SKAT ved udlejning af dit sommerhus.

Bliv klogere på alle aspekter, der har med sommerhusudlejning at gøre.

I guiden her kan du læse en række fageksperters bedste råd til, hvordan du gør et sommerhus til den bedst mulige forretning, og hvordan du finder det bedste og billigste sommerhus til ferien.

Bliv en del af Revision Limfjord Erhvervsnetværk

Revision Limfjord Erhvervsnetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher i alle størrelser.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig

Hvis du vælger at kontakte os, skal du være opmærksom på, at dine data registreres i vores IT-system. Det betyder, at du har nogen rettigheder i forbindelse med vores behandling af dit spørgsmål. Du kan læse mere om dine rettigheder her: