Sådan kommer du i gang med dit driftsbudget

Tidspunkt: 24.01.2022 kl 09:00 - 25.01.2022 kl 11:37

Hvad kan et driftsbudget bruges til?

Sådan kort fortalt: Et driftsbudget giver dig det nødvendige overblik over, hvad du løbende har af overskud (eller underskud), når dine udgifter er betalt. For at holde det nødvendige overblik over, hvad din virksomhed har af indtægter og udgifter, er det nødvendigt at lægge et driftsbudget.

Det kan også være, du overvejer at starte som selvstændig og har brug for at få overblikket over, om din idé vil være en god forretning.

Hvad vil du lære under dette webinar?

Vi vil sætte dig ind i, hvilket tanker der ligger bag et driftsbudget, hvorfor det rent virksomhedsstrategisk er et godt træk at lægge, samt andre virksomhedsudviklende tanker.

Rent praktisk vil vi vise dig, hvordan du får overblikket over din virksomhedsøkonomi gennem et prædefineret skema. Her opstiller vi en fiktiv virksomheds indtægter, omkostninger og faste udgifter.

Vi vil gennemgå brugen af skemaet og de tanker, der ligger bag udfyldelsen af skemaet. Herunder hvad du skal være særligt opmærksom på, eller forholde dig til.

 

Hvad får du med dig efter webinaret?

Du kan vælge at få tilsendt en simpel udgave af et driftsskema endt webinar, hvor du selv kan prøve at opstille din virksomheds indtægter, omkostninger og faste udgifter. Herefter er det din opgave at estimere hvor meget du skal tjene, for at forretningen giver overskud.

Hvem er dette webinar relevant for?

Alle, som driver forretning. Uanset om du er nystartet eller har haft din virksomhed i mange år, vil vi give dig noget med fra dette webinar. 

Tilmeld dig her