Revision Limfjord tilbyder træning sammen med Beecon

Beecon er en konsulentvirksomhed, som specialiserer sig i at omsætte strategi til praksis for små og mellemstore virksomheder.

Sammen tilbyder vi 4 forskellige træningsgange i: Strategi, Eksekvering, Innovation og Adfærd. Det er træningsgange, der ruster dig til en udvikling i større og større hastighed. Træningsgangene er specifikt målrettet ejere, direktører og ledere i små og mellemstore virksomheder.

Træningsgangene vil forløbe i efteråret i Struer, og  der er mulighed for at vælge lige netop den træning, der giver mest mening for din virksomhed, og hvor den står i dag. 

Læs mere og tilmeld dig 

 

Klik her

Om os

Hos Revision Limfjord er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

Vi sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed.

Vores kerneydelser er revision, regnskab, erhvervsservice og rådgivning. Vores speciale er små og mellemstore virksomheder.

Vi taler produktions- og transportvirksomheder, detailhandel, fiskere, landmænd, iværksættere og institutioner – og vi taler samme sprog. Vi er jyder, og vi er tæt på vores kunder – både fysisk og mentalt. Det er vi, fordi vi rigtig gerne vil være med til at udvikle din forretning.

GØR VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL

Revision Limfjord ErhvervsNetværk

Revision Limfjord ErhvervsNetværk er et netværk baseret på personlige relationer for erhvervslivet i Thy og Thisted området. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher, i alle størrelser.

For at blive medlem af Revision Limfjord ErhvervsNetværk, er det ikke et krav, at være kunde hos Revision Limfjord.

Revision Limfjord Erhvervsnetværk består af virksomheder i mange forskellige brancher, af alle størrelser. Vi danner rammerne for at I kan etablere disse relationer.

Du kan bruge netværket til at få inspiration, dele viden og oplevelser, eller til at sparre med de andre medlemmer.

Elevuddannelse hos Revision Limfjord

Hos Revision Limfjord får du som elev mulighed for at snuse til forskellige områder indenfor revisorbranchen, for derfor at finde ud af, hvad du har mulighed for at specialisere dig i.

Bliv en del af teamet

Gør karriere hos Revision Limfjord. Se og ansøg aktuelle jobs eller send os en uopfordret ansøgning.