Kendt ansigt – ny partner hos Revision Limfjord i Thisted

10.08.2016

– Vores fornemste opgave er at rådgive og vejlede vores kunder optimalt.

PRESSEMEDDELELSE

Revision Limfjord – Thisted, den 10. august 2016

Kendt ansigt – ny partner hos Revision Limfjord i Thisted

Revision Limfjord byder Morten Larsen velkommen i ejerkredsen.

Der sker altid noget hos Revision Limfjord, der i dag er vokset til Danmarks 18. største revisionskontor. Revisionsfirmaet har 7 afdelinger i Limfjordsområdet, henholdsvis i Holstebro, Hurup, Nykøbing Mors, Nørresundby/Aalborg, Skive, Struer og Thisted, og har rundet 120 medarbejdere.

Med virkning fra 1. juli 2016 er Morten Larsen blevet en del af ejerkredsen i Revision Limfjord og kan i dette efterår samtidig fejre 25 års jubilæum.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gennem længere tid har haft ambitioner om at blive partner i Revision Limfjord og dermed være med til at præge virksomhedens vækst fremadrettet, så det var ikke svært for mig at sige ja til et partnerskab. Jeg har min egen kundeportefølje og har et tæt samarbejde med mine kunder, hvilket jeg sætter meget stor pris på. Dette vil ikke ændre sig i fremtiden, jeg skal fortsætte mit tætte samarbejde med mine nuværende og fremtidige kunder, forklarer Morten Larsen og fortsætter: – Vores fornemste opgave er at rådgive og vejlede vores kunder optimalt.

Revision Limfjord betjener i dag et bredt udsnit af mindre og mellemstore handels-, service- og industrivirksomheder i Jylland og har gennem årene haft succes med dels organisk vækst og vækst via fusioner. Det er samtidig vigtigt at have fokus på virksomhedens egen organisation og planlægning af løbende generationsskifte.

– Vi er meget glade for at have fået Morten med i ejerkredsen. Han er en erfaren herre, der udover revision og regnskab bl.a. rådgiver større selskaber og koncerner, giver iværksætteren ro i maven, og hjælper virksomheder med opstart i Norge, så det er en særdeles erfaren og kompetent partner, vi får i Revision Limfjord, siger partner Troels Ifversen.

Morten Larsen er et kendt ansigt i Thy og på Mors. Han er 44 år, gift med Mette, far til to piger, og familien er bosat i Thisted. Morten bruger en stor del af sin fritid som bestyrelsesmedlem i TFC Erhverv.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Partner Morten Larsen, Revision Limfjord, tlf. direkte 9655 4567, mobil 2360 4283 og e-mail: ml@revisionlimfjord.dk
Partner Troels N. Ifversen, Revision Limfjord, tlf. direkte 9655 4562, mobil 2028 4594 og e-mail: tni@revisionlimfjord.dk

Fra venstre Troels Ifversen og Morten Larsen

Fra venstre Troels Ifversen og Morten Larsen